YZF mi Bajaj Pulsar mı?

Arkadaslar su ana kadar kafamda hep yzf vardı fakat herkez pulsarı cok övuyor gercekten de guzel motor ve fıyatı sımdılık dusuk tutulursa kesın artıcak sızce yzfmı almalıyım yoksa pulsar mı gönlumde yzf yatıo ama pulsar alırsam sıfır alıcam yzf ıkıncı el olucak cok kararsızım sız olsanız napardınız??

Hem gönlümde yzf yatıyosa,hemde ileride yükselticeksem 2.el yzf alırım tecrübe edindikten sonra satar yükseltirim.Şahsi fikirim böyle.

insanın gönlündeki önemli. pulsar hem şekil olarak gayet hoş hemde performansına hayran kaldım.

motorda rodajı kendim yapmaktan yana olduğum için pulsarı tercih ederdim

Ben dün kapora vererek temmuz 15 de gelecek pulsardan aldım. üstelik pulsarın kendisini sadece internetten görerek karar verdim. sana da biraz daha cesaret temenni ediyorum.))

zaten gerek kalmadı :D en ıyısını yapmısın yakından gıttım gordum dün ve pulsarda karar kıldım inankı fotodakıne alaka yok cok felaket bı kalıbı var cok guzel makıne hayırlısı olsun en ıyısnı yapmısın cok sevındım aldıgına.

125 CC Bir Motora Sadece Görünüşü Güzel Dİye 10 Küsür Miluar Para Verilmez Neymiş Efenim SS Gibi Duruyormuş Yav 125'lik Motor Hayabusa Gibi Dursa Ne Olur. Ben Şahsen Pulsar'ı Tercih Ederdim. Yakından İnceledim Kalite Kokan Bir Motosiklet.

Ben dün kapora vererek temmuz 15 de gelecek pulsardan aldım. üstelik pulsarın kendisini sadece internetten görerek karar verdim. sana da biraz daha cesaret temenni ediyorum.))

temmuz 15 yazmışşın 40 gün sonrası koca haziran ayı içerisinde getiremiyorlar mı motoru nasıl bir satış planlamsıdır bu?

Bajaj firmasi bu motorun bu denli rağbet göreceğini bence kendileri bile tahmin etmemişti.sıkıntı buradan kaynaklanıyor. suan arz talebi karsilayamiyor ve temmuzda yüklü bir parti getirecekler. Benim düsüncemse pulsarin satis rekoru kiracagi yönünde

Yav az artsın fiyat madem öyle herkesin altında olmasın :queen: Bu arada almayı düşünenlrde aceleci davranmasın seneye 400ss gelecek diyorlar.

orh

Yav az artsın fiyat madem öyle herkesin altında olmasın :queen: Bu arada almayı düşünenlrde aceleci davranmasın seneye 400ss gelecek diyorlar.

Aynen benimde hoşuma gitmişti ama 50cc yükseltmek için borca gerek yok 400cc belmeketeyiz bakalım yzf bencede çok pahalı maddi durumuna göre değişir ama ben pulsar tercih ederdim

Yanlış bir karşılaştırma bence. YZF CC olarak düşük ve tarz olarak farklı. Hangisi estetik dersen tabiki YZF derim ben. Yok YZF'ye o kadar para verilmez vs gibi saçma yorumlarada katılmıyorum, paran yoksa alma bu kadar basit.

ben pulsar 200 ü geçen bir avm'nin otoparkında gördüm şahsen çok beğendim 200cc ama makina görüntü olarak 600 lük bir naked havası var ön paneli'de çok güzeldi

Ben olsam Japon alırım.En kötü ihtimal,hoşuna gitmezse 2. eli para eder,değiştirirsin.Her zaman 2. eli para eden araç alırım.

Yzf fazla bi zarar ettirmez. Bajajla üzülülürsün illaki satılacak bu motosikletler

biri naked biri racing dostum sen amacına uyğun motor hangisiyse onu seç. ama bu ikisi birbiririyle kıyaslanmaz.
bajaj pulsar ns 200 mü rks titanic 200 mü desen anlarım.
yada r125 yada cbr 125 dersen onuda anlarım.. ama sen bajaj pulsarmı yoksa r125 mi dersen onu anlamam. arasında dağlar kadar fark var hemde her yönden. benim için şekil olsun kaliteli olsun hız yapmasada olur ikinci elde hemen satayım beni uğraştırmasın dersen orda kendini kanıtlamış yamaha r125 var.. yok benim için kullanımı rahat,seri güçlü olsun genelde şehir içi arada sıradada biraz şehir dışına çıkarım dersen bajaj pulsar.. hakkında hayırlısı

burda amac önemli. kalitede ve görsellikte yamaha çok ustun.

pulsarda detaylar güzel olmasına ragmen üzerinde sürücüyle hiç dikkat cekmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar