Yzf 125 renk seçimi(2012)

Yzf için bütçe ayarladım bakıyorum ama renk konusunda kararsız kaldım beyazın jantları hoşuma gidiyor ve farklı bi havası var mat gride farklı bişey karar veremedim.

hoşuna gideni al diyenler olabilir :) herkesten fikrini söylemesini rica ediyorum

İkiside çok seksi ben beyazı alırdım yok yok siyahı yok beyaz yokyok siyah:silent: hehe beyaz:cat:

Siyah mı beyaz mı ? En büyük Beşiktaş :flower: Şaka bi tarafa da,Beyaz;ben burdayım mayk diyo Siyah;Ben varken onamı bakıcan diyo.. Yani aslında bilemedim yorumsuz kalıcamda niye yorum attım ozaman dimi :cherry: Herkez beyaz demiş bende siyah diyim ozaman:cat:

ikinci el alıcağın için hangisi daha temizse onu almanı tavsiye ederim :) renk olarak ikiside güzel :)

Beyazı alsam iki gün sonra griyi almadığım için pişman olurum. Griyi alsam aynı şekilde niye beyaz almadım diye kafamı duvarlara vururum :D İşin içinden çıkamadım ama içimden gri geçiyor nedense

Kesinlikle mat gri. Dehşet bbi havası var. Siyahla karıştırılmasın

Ben beyaz derim Gri çok kötü duruyor ve beyaz trafikte daha çok farkediliyor ve koyu renkler nedense daha bir pislik tutuyor

bir arkadaşımda beyazı var mat olan rengini de yakından gördüm ikisi de güzel ama mat gri ve jantı sarı alabiliyorsan görüntü olarak çok iyi oluyor

beyazı var bende. griside çok güzel. bende 2. el aldığım için renk seçme lüksüm pek olmadı. beyaz iyidir ama :D

Ben alirken 2 sini yanyana koydum.Satıcının kardesinde vardı.Mat gri daha hacimli ve şık duruyor( bence).

Beyaz daha hacimli durur renk olarak kıyafettede öyledir zayıf gorunmek için siyah giyersin. Birde beyaz her renk kıyafete uyabiliyor koyu renklerde motorun ustunde koyu renk harici giyinirsen biraz kelebek gibi oluyorsun durumu var :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar