Yüzünüs üşümesin :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar
kışın motoro bindiğimde suratım çok kötü oluyor soğuktan...
Vizörü kapayıncada buhar oluyor nedense :queen: halbuki olmamalı
Ve piyasada yüz korumak için satılan maskelere para vermekten kacınıyosak işte bunu daha beleşe getirecek bi çözüm

Tam atkı yapıcaz... :queen: :queen: :queen:

Bunu için gerekli olanlar:

1- Bir adet Anne,kızkardeş,abla,eş yada sevgili :p
2- Yün (illaki hepimizin evinde sağda solda kalmış bikac parca yün yumak felan vardır maksat beleşe getirmek)

Yapılışı:
1-Önce Anne,kızkardeş,abla,eş yada sevgili bu optionlardan birini seçiyoruz ve
güzelce bi yıkama yağlama yapıyoruz
(örgü örmeyi bilen varsa kendi de yapabilir)

2- Yalakalık işlemi bittikten sonra size bir atkı örmesini istiyoruz. Amma tam bir atkı değil daha kısa olacak yani boynunuza bir tur atacak kadar yeterli olur.Bu yarım atkıyı ördükten sonra iki ucunu birbirine dikicek ve bitti
işte ortaya böyle bişi çıkıyor

üstünede kaskı takın basın gidin :rendeer: :rendeer:

Tabii eğer kız arkadaşınız feministse ( Şekil A :cherry: ) ikna edemezsiniz :cherry: :bounce:
Biz olmadan hiç bişey yapamaz mısınız siz ya :p :wiinkk:

Örgü erkek işi değil de ondan öyle yazdım havalara girin diye değil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Yalnız arkadaşlar kask seçimi yaparken dikkat edeceğiniz hususlardan biri de kaskın kafanıza oturmasıdır.Çok bol bir kask pek işlevsel olmaz.Bu yüzden eğer kaskını alırken olması gerektiği gibi kafasına oturacak şekilde alan arkadaşlar varsa,bu tür bir örgü maske ile rahat edemeyebilirler.Bu yüzden kask içi maskeler ince ve sıcak tutabilecek maddelerden yapılmıştır.Bu örgüyü yaptırmaya veya yapmaya karar vermeden önce kaskınızın boyutlarını ve örgü kalınlığını da göz önünde bulundurmanızda fayda var.Ayrıca böyle birşey yapacaksanız,dikişler çok sık olmamalı.Fotoğraftaki gibi olması nefes almanız için ideal olacaktır.

Evet örgü cok sıkı olamalı...
Rahat nefes alabilmek için

OFF TOPİC
Tabii eğer kız arkadaşınız feministse ( Şekil A :cherry: ) ikna edemezsiniz :cherry: :bounce:
Biz olmadan hiç bişey yapamaz mısınız siz ya :p :wiinkk:

Feminstler daha da bir güzel örgü örerler yahu. Feminizm erkeğin taleplerine mütemadiyen ayak diremek değildir. Ne demiş kardeşimiz, yıkama yağlama yapacak önceden. Gönül alacak , ilişki karşılıklı olacak.. Sen one atkı örersin o da senin kişilik haklarına saygı duyar bitti gitti.

TOPİC

Bu örgülerin polar olanları satılıyor sanırım adidas vb yerlerde. İnanılmaz sıcak tutuyor yıllar önce aldığım bir taneyi kışları kullanırım

işkence çekdirmeyin zavallılara bea gidin 10 yl verin bi maske aldın geyik işi bunlar aşın bunları

ince balaklava işimizi görebilir aynı sorun bende de var kaskım buğu yapıyor ve montum boyun kısmıyla kaskım arasında açıklık var burdan giren hava direk ensemde birleşiyor beyinciğim donacak bigün :D kaskımın içinde kafama dışında hiçbirşeye yer yokyarım maske kar maskesi denedim sıkıyor

yarım kasklar için olur bak bu versiyon...diğer kasklara uygun değil...çene kısmı sıkışır vs...bu arada ben örgü biliyorum...iki ters bir düz...:p

vizorün buharlanmamasına buharlansada çabuk dagılması için el sabunu bire bir
dishy erkek siz dünya olur mu yaw dünya size kalsa her yeri pembe peluşlarla doldururdunuz heralde:p

valla güzel ama kaskı ustune geçirdiginizde o sıyrılır güzel bir şekilde oturtarak giymek gerekir...veya kaskı giydikden sonra ayarlayabilirsin ama o da baya bi zor iş...

Bu kaşındırmıyor mu ya =)
Ayrıca eğer kaskınızın boyutu kafanıza göre ise , yanaklarınızdan basacak kadar sıkı olmalıdır... Bu durumda yün giyemezsiniz... Bence bir an önce buğu vizörü edinin :cat:

buğu vizörünün normal vizörden farkı ne? rezistanslı falan mı:queen:

şaka bi yana harbiden nedir farkı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar