yüzüm yandı ..

Arkadaşlar merhaba ..
o kadar aktif bi üye değilim ama forumu uzun zamandır takip ediyorum ..
bu hafta sonu olmayacak bir şey oldu bir dikkatsizlik sonucu yüzümü yaktım ..
doktorlar iki üç ay içinde eski haline geleceğini söylediler ..
dereceli bi yanık deil aslındıa ama gayet kötü görünüyor ..
bu gün hastaneden çıktık b.sayarın başına bile oturmam yaksak belki ama iltihap kapmasından dolayı ne yapayım dayanamadım ...

bu olayı motosiklet ile ilgili nereye bağlıyacağımı sorabilirsiniz ..
şöyle ki ; ailem özellikle annem motosiklet almama karşı idi ama bu kaza sonucu hastanede dediği tek laf ..
biz senin moto alıp yaranlanmandan korkarken ne oldu ah be olm .. Allah beterinden saklasın Allah koruduktan sonra bir şey olmaz yolda yürürken ne olacağımız belli deil istediğini yapabilirsin .. karşı deilim artık dedi nerde ne zaman başımıza ne geleceği belli deil ..

böle bi konuşmaydı sizinle paylaşmak istedim acımı ve ailemden izin almamın sevincini bu arada yaşım az deil ama onlarında gönlü olsun istiyorum ..
gerçi moto parasını hastaneye verdik ama toparlarız yine işallah ..

son sözüm arkadaşlar moto sürmek isteyipte korkan arkadaşlar ..
korkmayın .. iki teker dediğimiz alet makine tam olarak korumalı gezince her şeyden güvenli mangaldan bile :cherry:
tekeriniz düz bassın allah kaza bela vermesin .
her şey için çok saolun arkadaşlar ..

Geçmiş olsun olacağı varsa heryerde oluyor ama risk biraz daha yüksek tabi motorda.

geçmiş olsun block allah beterinden saklısın sonunda ailende anlamış. o yanık geçer merak etme benim arkadaşımnda yanmıştı çok fena duruyordu doktor bir krem verdi o krem çok iyi geldi bence dokturu dinle pc başına oturma tekrar geçmiş olsun :)

Arkadaşım ne kadar üzücü bi durum olduğunu çok iyi biliyorum,Allah'tan acil şifalar diliyorum,Annenin kararına doğru yada yanlış saygı duymalısın,tabi saygı duymak demek dediğini yapmak demek değil anladın sen onu,en kısa zamanda iyileşip sevdiklerinle beraber zaman geçirmen dileğiyle,motor bişekilde alınır sen hele bi iyileş SAYGILAR

Cok gecmıs olsun arkadasım..dedıklarıne katılıoyorumm..
bende gecen sene basta ızınsız aldım motoru ama sımdı anladılarkı mt tutkunun onune gecılmıyor!!bende bı kaza gecırdım ama allahtan bısı olmadı , artık bılıyorlar gonlum rahat!

geçmiş olsun allah acil şifalar versin ailenden vize cıktığı içinde çok sevindim

cok geçmiş olsun.. acil şifalar diliyorum.. umarım eskisinden de güzel olur yüzün...::stretche

bu olayı motosiklet ile ilgili nereye bağlıyacağımı sorabilirsiniz ..
şöyle ki ; ailem özellikle annem motosiklet almama karşı idi ama bu kaza sonucu hastanede dediği tek laf ..
biz senin moto alıp yaranlanmandan korkarken ne oldu ah be olm
....

hayrola noldu diye düşünürken senin nazara geldiğini farkettim...Aile nazarı bence bu...kazanın oluşumu bilmem nesi önemli değil ...ama üzerine fazla düşülüyorsa mutlak bir bela şer seni bulur...bendede öyledir...nazarı boşver bir paranoyada olabilir bu...sakınan göze mutlak öp batar...hep böyle olur...

geçmiş olsun...siiznkiler sana motor falan aldırmaz...bunuda mazeret sayarlar...

motosikletde güvenli bir ulaşım aracımı ...kesinlikle değil...o yüzden hevesini ilerleyen yaşlara saklarsın artık...başka çare yok...

Motosikleti
Dl650vstorm
her işte bi hayır vardır derler ya. bu üzücü olay da ailenin motosiklet konusunda doğruyu bulmasına vesile olmuş .çok geçmiş olsun kardeşim.tez zamanda allah acil şifalar versin.

geÇmiş oLsun kardeşim. Allah korusun, kaLıcı ßir şey de oLaßiLirdi. şükretmek Lazım; Kaderden öteye yoL yok. SaygıLar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konuda annelik duygusunu çok yoğun farkedebiliyoruz. Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın :rendeer:

geçmiş olsun mangaldamı yaktın yüzünü?nasıl becerdin onu merak ettim mangalda yaktıysan :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun hem sewındım hem uzuldum valla:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar