Yürütün Şu Sarhoşu : )

ba351l305ks305z1kopya8je.jpg
geçin bakalım

Motosikleti
Su Motoru
Arkadaşlar 399 yapmamış sayılara dikkat edin ve görüntünün netliğine sadece üstünde oynama yapmış ama becerememiş maynax, kardeş bilgisayar mühendisi olmam bir kenara hafif grafikle uğraşan bir insan bile bunu yemez :p ...

ben niye düşünemedim ki photoshop yapmayı....ne hinler var yahu...neyse kastırayım geçerim belki 200'ü ....

metal yoksa şimdiden geçtin mi 200'ü hemen laaap diye önüme koymayasın sonra 260-270 felan

Motosikleti
Su Motoru
Yok kardeş daha 199 :) oynamıcam artık kasamam geçersen geç yollar senindir. Ama abi bari 9 ları düzgün yapsaydın maynax ...

Motosikleti
Su Motoru
maynax, hileci hileci hileci :cherry: arkadaşlar eleman hileci :p emeklerim boşa gitti, bundan sonra sana motor tiyosu yok :p ...

ulen sabahtan beri bi serfoşla ugrasip duruyonuz.
birakin garibi ellesmeyin. :cherry:

ananiz babaniz yokmu sizin? daalin bakiim. :queen:

sende ziftin pekini iç. pis serfoş!!! :queen: kaybolun leeen...

hieeeeeeeyyyyyyyyyyttt!!! :queen:

Motosikleti
Su Motoru
:cherry: hileci var abi oyunda :p, kral benim ehehehehe ...

heee! hileci var oyunda, sende gralsan he?
aferim aferim :cherry:
devam eding :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Gurzan abi ingilizcene hayranım ne kadar güzel kullanıyorsun şu "ing" takılarını :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bısı dıcem balonları topladıktan sonra nası kusturcan adamı.bulamadım :pr:

_Si_BeMoL_' Alıntı:
ya bısı dıcem balonları topladıktan sonra nası kusturcan adamı.bulamadım :pr:
Sen yalıs oyunu oynuyon arkadasım :p metalabi valla helal olsun sana bende düsünmüştüm ama emin olmadan diyemedim,sen hemen yanlısı buldun :cat:

Motosikleti
Su Motoru
matraks, kardeşim bak resmie dikkat et tabelanın boyutundaki farklılıklar önemli değil ama şu "9" rakamına sayıların arasındaki açıklıklara ve tabeladaki netliğe :) anlamamak elde değil. Bende bir Photoshop ve PainShop Pro kullanıcısı olarak o skoru 999 yapmayı bilirim ama sonuçta burada yarış değil eğlence söz konusu ve eğer bir yarışta olacaksa dürüstçe olsun isterim. 50 dk. boyunca gözümü kırpmadan oynadım ve mouse hakimiyetimde süperdir ayrıca mouseumda Logitech Mx 510 yani darbe hızı ve hassasiyet olarak birçok mousedan üstün bir mouse, ben yapamadım o skoru 50 dk. boyunca o arkadaşın 30 dk. da o skoru yapması nerdeyse olanaksız, yapılamaz değil ama çok zor ve ister istemez resimi incelemeye giriştim ve çok acemice hazırlandığı içinde anladık tabii ki :) ...

arkadaşlar helal aslında ben sizi deniyordum :cherry: desem inanmayın becermedik yaa neyse önemli değil bu sayede kendimi size tanıtmış oldum :cherry:

metal sen galiba bilgisayar mühendisisin bende çok meraklıyım bilgisayara bizde kendi halimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz ben lise sona geçtim bakalım bende bilgisayar mühendisliği istiyorum ama kazanabilirmiyim bilmiyorum..... :flower:

Motosikleti
Su Motoru
Adamın kendini tanıtmakta seçtiği yola bakın :cherry: , kardeş bunu sakın ilerde bir kahveye girip tanıtım amaçlı okey taşı çalarak filan yapma yoksa kafanda 3-4 tane ıstaka ile çıkarsın :p ...

:thumleft: yaptık bi cahillik işte ya ne yüzüme vurup duruyorsunuz :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar