STeReO Katılım 2 Eki 2007 Mesajlar 1,411 11 Ocak 2010 Konu Yazar #1 Nette dolaşırken buldum bu fotoyu, çok hoşuma gitti, paylaşayım dedim :mrgreen: Önceden verilmemiştir umarım :wiinkk:
Nette dolaşırken buldum bu fotoyu, çok hoşuma gitti, paylaşayım dedim :mrgreen: Önceden verilmemiştir umarım :wiinkk:
STeReO Katılım 2 Eki 2007 Mesajlar 1,411 11 Ocak 2010 Konu Yazar #4 OGLUMVE BEN' Alıntı: verildi canım :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... bu senin için olsun o zaman gürkan abi :mrgreen:
OGLUMVE BEN' Alıntı: verildi canım :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... bu senin için olsun o zaman gürkan abi :mrgreen:
OGLUMVE BEN Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 14,836 11 Ocak 2010 #5 STeReO' Alıntı: bu senin için olsun o zaman gürkan abi :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... allah benide böyle görmek nasip etsin sizi:mrgreen::rendeer:
STeReO' Alıntı: bu senin için olsun o zaman gürkan abi :mrgreen: Genişletmek için tıkla ... allah benide böyle görmek nasip etsin sizi:mrgreen::rendeer:
STeReO Katılım 2 Eki 2007 Mesajlar 1,411 11 Ocak 2010 Konu Yazar #6 OGLUMVE BEN' Alıntı: allah benide böyle görmek nasip etsin sizi:mrgreen::rendeer: Genişletmek için tıkla ... sen o makinayı alda inş. varsın öyle görelim abi :rendeer:
OGLUMVE BEN' Alıntı: allah benide böyle görmek nasip etsin sizi:mrgreen::rendeer: Genişletmek için tıkla ... sen o makinayı alda inş. varsın öyle görelim abi :rendeer:
yürekçe Mersin İl Temsilcisi Katılım 2 Ağu 2006 Mesajlar 10,372 11 Ocak 2010 #7 OGLUMVE BEN' Alıntı: allah benide böyle görmek nasip etsin sizi:mrgreen::rendeer: Genişletmek için tıkla ... amin abicim amin... istanbuldaki herkese selamlar
OGLUMVE BEN' Alıntı: allah benide böyle görmek nasip etsin sizi:mrgreen::rendeer: Genişletmek için tıkla ... amin abicim amin... istanbuldaki herkese selamlar
motorhocası Katılım 13 May 2008 Mesajlar 7,223 11 Ocak 2010 #8 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Dayı takkesini de takmış,full-korumalı bide:mrgreen: Uyarı:Otomobil sürerken kemer de bağlayın demin durdurdu şeker bir polis Abi,bereket yazmadı bu sefer.:rendeer:
Dayı takkesini de takmış,full-korumalı bide:mrgreen: Uyarı:Otomobil sürerken kemer de bağlayın demin durdurdu şeker bir polis Abi,bereket yazmadı bu sefer.:rendeer:
OGLUMVE BEN Katılım 8 Şub 2008 Mesajlar 14,836 11 Ocak 2010 #10 yürekçe' Alıntı: amin abicim amin... istanbuldaki herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... bizden de sana selam olsun kardeşim :rendeer::rendeer: hemşerinerine iyi bakıyorum merak etme:queen:
yürekçe' Alıntı: amin abicim amin... istanbuldaki herkese selamlar Genişletmek için tıkla ... bizden de sana selam olsun kardeşim :rendeer::rendeer: hemşerinerine iyi bakıyorum merak etme:queen:
teknoali Katılım 3 May 2008 Mesajlar 1,330 11 Ocak 2010 #12 helal dedeme yaş 70 ama iş bitmemiş... allah hepimize bu günleri göstersin