Yurtdışından getirilen telefonlardan harç alınacak

Sayın maliye bakanımız mehmet şimşek in açıklamasına göre yurt dışından getirilen telefonlardan 100 lira harç alınacak....yani yolcu beraberinde getirilen telefonlardan bahsediliyor...seneye de getirilen çikolatalardan harç alınacakmış :queen::queen::queen:

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20362220.asp

vah vah vah nasıl kacırdılar sımdye kadar bedavaya ınsanlar telefon kullandı cok yazık cok...

Çok saçma bir uygulama nerden para keseceklerini şaşırdılar...

dua edelim bizden'de almasınlar.ama yakında onuda yapar şerefsizler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zaten telefon getirmede 2 yılda 1 telefon gibi bir sınır var. Yani ticari olarak böyle bir şey yapmak pek mümkün değil. Böyle bir şeyden HARAÇ almanın çikolatadan almaktan pek farkı yok.

benim 2 tane telefonum var diye sokamazmıyım

benim 2 tane telefonum var diye sokamazmıyım

getireceğin telefonu yurtiçinde pasaporta mecburen işleteceğin için o esnada kösecekler 100 TL yi:) dolayısı ile istersen 12 tane telefonum var de:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Zaten telefon getirmede 2 yılda 1 telefon gibi bir sınır var. Yani ticari olarak böyle bir şey yapmak pek mümkün değil. Böyle bir şeyden HARAÇ almanın çikolatadan almaktan pek farkı yok.

mümkün ama mantıklı değil...2 yıl sınırlamasını kaldırırsa daha çok kar eder madem para pul peşinde...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------

dua edelim bizden'de almasınlar.ama yakında onuda yapar şerefsizler...

valla bizden yurtdışına çıkarken alıyolar yurtdışı çıkış harcı diye...3 sene öncesine kadar 80 tl idi ama 15 e indiridler nasıl olduysa..ama ek olarak giriş harcı alabilirler şimdi ayakbastı parası olarak...

Bizde o telefonları yutar geçeriz o parayıda vermeyiz ahada bakın görün....... :D

Bende böyle getiririm kardeşim,kim çıkartıcak ordan :):):)

Benim telefonu 40 liraya aldım; 100 lira haraç enteresan. :) Gerçi bi telefona araba parası veriyor millet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar