Yurtdışından ekipman almak.

Selamlar
Mesleğim icabı şuan avrupa limanlarında fink atıyorum ama nerden ne alınır çok bir fikrim yok dün sicilyadaydık 2 gün sonra slovenya oradan amsterdam rotterdam ingiltere bu bölgede bi 3-4 ya daha liman yapıcaz bu şehirlerden yada ülkelerden uygun ekipman bulabilirmiyim gelmişken yüklenip türkiyeye getireyim nerden ne alınır bilgisi olan var mı ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Google amcaya İngiltere motosiklet ekipman mağazaları yazarsan karşına 100 den fazla adres çıkacak buraya yazmak zaman kaybı gir google a sor zaten vardır ingilizcen. İngiltere de Sahte veya çakma motosiklet ekipmanı satmak yasak zaten.

Selamlar
Mesleğim icabı şuan avrupa limanlarında fink atıyorum ama nerden ne alınır çok bir fikrim yok dün sicilyadaydık 2 gün sonra slovenya oradan amsterdam rotterdam ingiltere bu bölgede bi 3-4 ya daha liman yapıcaz bu şehirlerden yada ülkelerden uygun ekipman bulabilirmiyim gelmişken yüklenip türkiyeye getireyim nerden ne alınır bilgisi olan var mı ?

Rotterdam'a yakın Breda'da motorkledingstore dükkanı var kocaman, içinde yok yok. Amsterdam'da bikeroutfit var ama hiç girmedim içine, yine de şansınızı deneyebilrisiniz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------

Arkadaşım Utrecht'te motorkledingcenter'da calısıyor ama hic ziyaret etmedim. Onların da bir sürü şubesi var belki bulundugunuz yere yakın bulabilirsiniz.

hollanda ve ingiltere de gayet kıyamet bulunur.ama hollanda euro ingiltere pound olduğundan ucuza alırsın o yüzden hollandadan al derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar