Yurtdışında Yaşamak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dünyada en çok tecavüz Amerika da
http://www.gazetevatan.com/dunyada-en-cok-tecavuz-abd-de-goruluyor--1130864-dunya/

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Son düzenleme:
güzel kardaşım sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun? neyin peşindesin? derdin ne senin?

Ne yapmaya çalışıyorsun? Geçen ay 28kadın kocası, abisi, babası veya sevglisi tarafından öldürüldü. Neredeyse her gün bir kadın katledildi. 6yaşındaki çocuk mantığıyla başlıklar açıyorsunuz. "Bak sadece ben (biz) yapmadım Ahmet de yaptı" mantığındasınız. Ek olarak başka milletlere bakıp onları küçük görüp bu tarz olaylarını dile getirmeden önce dönüp bir kendimize bakalım ve Yüksek ihtimal hükümet yanlısısınız. Ensar vakfı olayını size hatırlatmak isterim. Ensar vakfına yönelik soruşturma kararı çıkmasını yandaşı olduğunuz parti engelledi. Bu ülkede tecavüz meşru kılındı. Kimseye b*k atıcak durumda değiliz.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Liseden arkadaşım bir kaç yıl önce evlendi.Eşi İtalyan ve mesleği yapı mühendisi.Baştan İstanbul'a yerleştiler çocuk anca 2400 TL ye iş buldu.Bir yandan terör olayları diğer yandan 2400 TL ye İstanbul'da geçinmenin imkansız oluşu ancak bir kaç ay İstanbul'a tahammül edebildiler.Tası tarağı toplayıp apar topar İngiltere'ye yerleştiler.Şu anda mutlu mesut huzur içinde yaşıyorlar.Bir çok lise ve üniversite arkadaşım güvenlik,iş,özgürlük gibi sebeplerle yurt dışına yerleşti.Demek ki öyle Youtube'tan toplama videolarla olmuyormuş o işler.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
pisdonlar gardaşım doğru söylüyorsun ama bir şeyler eksik.

tomahawk füzeleri nerede? apache helikopterleri nerede? m4 sherman tanklarından hiç bahsetmemişsin.

at gözlüğü takmak sana hiç yakışıyor mu? yakışıyor diye düşünüyorsan kendin bilirsin ama o gözlük ile görüş açın dar olur.

latest

**

Forumdan Uzaklaştırıldı
$=3.8444 €=4.7445 Germany ye kolay gelsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
A TV'nin motosiklet.net şubesi :)

Kendinizi rahat hissedin, stresten kurtulun, mışıl mışıl uyuyun diye yapıyor. Hemen kötü algılamayın :)

ulan yarın ab'ye girelim, ülkenin yüzde sekseni batıya doğru boşalmazsa terbiyesiz evladıyım.

Arkadaş geçerken konu açayım demiş herhalde. Şuan almanyadayım ve gö*üm düştü desem yeridir. Gelde medeniyet gör. İnsanlara saygı gör. Bugün markete gittin cola .033 cent redbul 1.03 bizdeki fiyatları söylemiyorum bile.

Toplam 4 yil Amerikada yasadim. Devam etseydim dolar milyoneri olurdum belki ama kendimce o dovizi oradan kazanip buradan yiyebilecegim bir sistem oturttum.

Cunku en kotu haliyle bile ulkemiz daha guzel. Tabi bir cogumuza gore. Cunku bir sekilde firsat yakalarsan ulke super fakir ve sigir oldugu icin muthis ataklar yapip cok zengin olabiliyorsun.

Burada ulkemiz insaninin zircahil olmasinin cok payi var. Ben yurdumu bu yuzden cok seviyorum. Yasamasi cok kolay bir ulke.

(100% gerceklik payi olmakla birlikte kinayedir)

Şu adamdan ne kadar tiksindim ya.Ben hayatımda bu adam kadar iğrenç insan gördüğümü hatırlamıyorum.Konu açtıkça kusasım geliyor.

Eğer bir insan;

Tembel
Vasıfsız
Kendini geliştirmekten aciz
Özgüveni eksik
Sürekli birilerinin sırtından yolunu buluyorsa

Dünyanın neresinde olursa olsun,bir baltaya sap olamaz..hatta sapa balta hiç olamaz..

70'li yıllarda avrupaya gidip orada çalışarak emekli olan bir dayı ile konuşmuştum,

Yahu yeğen bir daha dünyaya gelsem asla gitmem gavur memleketine diyordu,neyse esnaf arkadaşımla muhabbet açıldı abi o yavşak dayı benim eski müşterim,bu adamın 3 dairesi,2 tanede merkezi yerde dükkanı var(Dükkan başına 20k kıra gelirli)her alışveriş yaptığında 1tl'nin hesabını yapar dedi..

Velhasıl durum böyle...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar