Yurt-dışından Kargo

selamlar herkese,

yurtdışından gidon yükseltici aldım ancak uzun bir süre bekledikten sonra PTT kargo takipte çıkabildi. Asıl sancılı dönem ise bundan sonra başladı. Tam iki haftadır kargonun gelmesini beklerken aşağıdaki gibi bir mesaj belirdi. Bu kargomun geri gittiği anlamına mı geliyor? Eğer öyleyse yandık...:silent:

Barkod Numarasna Ait İslem Listesi
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
11/12/12 06:34 2012-12-11 06:34:49 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
25/12/12 00:00 2012-12-25 00:00:00 Unsuccessful item delivery attempt (Inb) Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) TÜRKIYE

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkçe yazmışlar gayet güzel :p. Teslim edememişler, gidip alman gerekiyor, muhtemelen adresin eksik.

Dostum takip numaran nedir???
özel mesaj atarsan yardımcı olmaya çalışırım,
adres bilgilerinizde sorun oluşmuş olabılır,
her durumda adres kontrol edılerek verılırse daha ıyı o9lur,
ve cep tel kesınlıkle bıldırım alısverıslerınızde.
2 defa gelınmesıne ragmen evde bulunamamıssanız en yakın ptt ye bırakılmışta olabılır,

ya bu ptt kargo sürekli sıkıntı yaratıyor avrupa posta işleme merkezi tam bulundumuz sitenin karşısında adamlar adresi bulamadık deyip geri yoluyorlar gecen kardeşim kargo gelmedi diye takip numarasına baktı bulamadık deyip geri yollamışlar ptt müdürüne gitti ya camdan adamlar kafasını cıkartsa bizim oldumuz siteye görecek dedi müdürden ses yok.

nesi türkçe ve açık? normalde aşağısında yurtiçi takip bilgileri de olması gerekiyordu. Kargo nerede belli değil.

Topkapıda mıydı yurtdışından gelenler? takip numaram LJ684774635US

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nerede olduğu belli değil, gümrüklüyse topkapıdadır, değilse yakınındaki bir PTT'de olabilir. PTT'nin sitesindeki ilk numaradan sorman lazım. Takip sisteminde çıkan mesajlar rastgele oluyor. Bazen bütün bilgiler giriliyor, bazen hiçbir şey yazmıyorken eve geliyor. Ama teslim edilemedi yazdıysa yapılması gereken telefon açıp sormak.

Benim de 25 kasımda ABD'den pakedim yola çıktı, hala Türkiye'ye varmadı, takip ekranında hiçbir şey çıkmıyor :(.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

Bir de geri yollamadan önce tebligat yapıyorlar. Gümrükte pakedi hep beraber açıp sonra bunu alamazsınız, geri yolluyoruz diyorlar :). O yüzden geri yollandı mı diye ileride şüphen olmasın.

sen 169 numarayı ara UPİM'in (Uluslar arası Posta İşleme Merkezi) numarasını ıste,
oradan barkodun ıle sorgulat,
ayrıntılı acıklama cıkacaktır karsına,
duruma gore bılgı alabılırsın,,,

selamlar herkese,

yurtdışından gidon yükseltici aldım ancak uzun bir süre bekledikten sonra PTT kargo takipte çıkabildi. Asıl sancılı dönem ise bundan sonra başladı. Tam iki haftadır kargonun gelmesini beklerken aşağıdaki gibi bir mesaj belirdi. Bu kargomun geri gittiği anlamına mı geliyor? Eğer öyleyse yandık...:silent:

Barkod Numarasna Ait İslem Listesi
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
11/12/12 06:34 2012-12-11 06:34:49 Receive item at office of exchange (Inb) Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi TÜRKIYE
25/12/12 00:00 2012-12-25 00:00:00 Unsuccessful item delivery attempt (Inb) Teslim girisiminde bulunuldu veya Teslim edilemedi (Gelen) TÜRKIYE

şimdi yeni moda olmuş spam olmasın bu mesaj bende abd den bır posta beklıyorum fedex adı altın boyle mesajlar geliyo spam olarak basit posta yolu ile gönderilen bir posta ise türkiyede takipi yok gümrüğe teslim edildikden sonra postanı paketini türkiyede takip edemezsın bilgin olsun us posta servisi ile gönderdiler ise ptt kargo değil o adi posta dır ve o takip numarası işine yaramaz türkiyeye geldikden sonra ve ptt aracılığı ile gelen postalar 1 ayda zor geliyo bende bekliyorum 1,5 ay oldu hala ses yok :)

nesi türkçe ve açık? normalde aşağısında yurtiçi takip bilgileri de olması gerekiyordu. Kargo nerede belli değil.

Topkapıda mıydı yurtdışından gelenler? takip numaram LJ684774635US

alabildinmi kargoyo ? ben senin yanından ayrıldıktan sonra gittim bakırköy ptt den aldım ama diğer ürünümden ses yok .

yok ya alamadım, en son atatürk hava terminaline gitmiş yurtdışı olmuştur tekrar. yarın tekrar arayıp bakacağım. haftada en az iki kere arayıp geldi mi diye sormak lazımmış acemilik işte.

yok ya alamadım, en son atatürk hava terminaline gitmiş yurtdışı olmuştur tekrar. yarın tekrar arayıp bakacağım. haftada en az iki kere arayıp geldi mi diye sormak lazımmış acemilik işte.

tlf numaram hakkımda kısımda var birdaha alırsan ara beni eğer musait olursam gider bakarım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar