Yurt Dışından Gelen Tehlike!

bineksiliköfte arkadaşım sana katılmıyorum. burda tartışırken %100 den bahsetmiyoruz fakat %50 si maganda ise %50 sinide avrupa hiç bozmamış. ama o maganda bölümündekiler magandalığını mütevaziliklerinden dolayı yapmıyorlar. tepeden baktıkları için yapıyorlar.

GKN

hahahhahaha
eğer bööle görüntüler görmek istiyosanız bende uzun yolda biraz değişiğim:)
arabayla çıkarsam yolaa fotoğraflarım:))
illa gurbetçi beklemeye gerek yok:))

"GKN :eğer bööle görüntüler görmek istiyosanız bende uzun yolda biraz değişiğim" demişsin...

Roket atarlı bir R1 veya hayabusa almayı düşünüyorum artık....

Mission impossible tarzı yeni çıktı bunlar....

GKN Öyle ayak bacak dışarda ; bana görünme de kime görürnürsen görün :)

GKN

şaka dioz be olm:)
roketi döşedin 2 dahhada hee :))))
tmm fındık fıstık kabuklarını camdan attıım oluyo,
yada tişörtümü çıkardığımda oluyo
ama el kol ayak çıkarmam dışarı, hem arabamın camları filmli:bounce:
görünmüyo dışardan:)

sen gene gel vazgeö roket atarlı hayabusadan, affet beni:))

belki cevabım biraz agır oldyu değiştiriyorum hemen.......

Son düzenleme:
cehennemden çıkan çılgın türk.

kıskanma olayı çok saçma. boynun altın zincir ve atletle gezen birini kim kıskanır :pr:

Bu mesajlarin hepsinde biraz "kiskanclik" kokusu var. Evet yanlis okumadiniz. Tam anlamiyla kiskanclik. Bir iki kendini bilmezin yaptigini tüm "Gurbetcilere" yakistirmak biraz haksizlik degil mi?.

Trafik kazalarina günde ortalama 20 kisinin kurban verildigi Türkiye'demi, yoksa ortalamalarin bunun yaninda cok cok az oldugu Avrupa ülkelerinde mi daha fazla "Trafik Ayi" si oldugunu söylememe gerek yok sanirim.

Su fotograftaki olayi tasvip etmek mümkün degil. Ama benzerleri hatta daha fazlasini kimse yapmiyormu TR de. Sehirlerarasi otobüslerde ayak kokusundan rahatsiz olupta saga sola bakmadiniz mi hic " Kim bu densiz?" diye.

"Esek" gibi calisma olayina gelince, evet "Esek" gibi calisiyorlar. Kazaniyorlar ve harciyorlar. En azindan emeklerinin karsiligini aliyorlar. Süper arabalara , motorlara biniyorlar. Sadece internetten resimleriyle avutmuyorlar kendilerini. Yollar da süper.

Su kiskanclik isini biryana atalim. Su anda tekrar avrupa'ya isci alinacak olsa milyonlarca insanin arkasina dahi bakmadan kapagi oralara atacagini, milyonlarca insanin Amerika rüyasiyla yanip tutusdugunu bilmiyor olamazsiniz.

Onun icin bu insanlari karalamayalim. Elbetteki arada olumsuz örnekler de var ama hepsine maletmeyelim lütfen.

Arkadaş tüm gurbetçiler böle şöle midemiş,hayır sen neden üstüne alınıyorsunki,bu avrupada,Türkiyede veya dünyanın orasında burasında yaşamakla alkalı deil,bu bizim kanımızda genlerimizde olan varolan bir durum,arkadaş ne güzel demiş '' içindeki küheylanı salıveriyor dışarıya diye ''
sanki biz burada eşekler gibi çalışmıyoruz,afedersin eşek gibi çalışan tabiiki aslanlar,paşalar gibi yiyecek ve yemeli,,biz kendimizi internette avutmuyoruz köfte kardeş geziyoruz,tozuyoruz,aslanlar gibi yiyip içip bide bu ortamda birbirimiz ile paylaşıyoruz bilmem anlatabildimmi,ama senin anlamadığın veya anlayamadığın belli,avrupayıda amerikayıda hani sen yazmışsınya serbest bıraksalar akın olur diye,evet olur burada kazandığım paraları gider aslanlar gibi gezip görmeye yiyip içmeye harcar ama yine memleketime döner eşşekler gibi çalışmayı tercih ederim,milyonlarcası orada yaşmak istiyorsa en az onların 50 katı kadar insanımda burada kalmayı tercih edecektir bunu untma

Beyler birakalim bu ayaklari, su yazdiklarinizin hicbirisini gercekten inanarak yazmadiginizi siz de biliyorsunuz. Birisi daha da ileri gidip "Almandan Dönme" falan yazmis. Simdi siz bu adama neyi anlatabilirsiniz? Belli ki bir yarasi var. Desmeyelim yarasini. Atletle altin zincir demis birisi. Lewis'in altina ipek giymis ' ler daha fazla etrafa söyle bir bakarsaniz. Icindeki küheylani salmak icin kiralik arabalarla sahil turu atmaya calisanlar daha fazla. Yani görgüsüzlük derseniz istemediginiz kadar. Neden yurtdisindan birisi yapinca icimize sindiremiyoruz ben anlam veremiyorum. Su yurtdisina gitmek icin can atanlarin sayisini kafamdan da uydurmadim. birsüre önce yapilmis bir kamuoyu arastirmasidir. Isteyen google'da aratip, inceleyebilir. Isteyen istedigi sekilde parasini harcayabilir. Buna kimse karisamaz. Dolayisiyle vergili mi almis, vergisiz mi almis, kilmis , yünmüs bunlar zügürt tesellisi.
Su yurtdisina cikip yiyip icip eglenip sonra da aslanlar gibi yurduma dönerim cümleside bana birsey animsatti. Hatirlarsaniz tarihin birinde bir yurtdisi macini izlemek icin yurtdisina cikan birkac otobüs taraftar nasil olduysa birtürlü otobüslerine dönememislerdi, bazilari ortadan yokolmus bazilarida iltica talebinde falan bulunmustu. Enteresan bir olay.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Niye hala arabayla geliyorlar ki; hava taşımacılığı bu kadar ucuzlamışken. Gelirim arabamı da kiralarım izin boyunca...

dostum sana katılmadan edemiyecegim ve senin kadar kibarda konuşmayacagım
çünkü bu sonradan görmeler yurtdışında eşşek gibi çalışıp 3 kuruşa aldıkları (mesala 98 model c serisi mercedes 5000 euro yani 9000 ytl falan) arabalarının buralarda emsallerinin olmadıgını falan sanıyorlar.......

hocam kise kusura bakmasın ama bu gorgusuzlukten baska bısı deıl

İnsanların yarattığı sahte paralar gibi paranında yarattığı sahte insanlar vardır!

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu konuda bende sahit oldum bir bmw hata söföre dedimde bu yaptıklarını almanyada da yapsana diye yaparım nolcakki dedi ne olcak dedim ehliyeti sana yedirirler.. dedim kızdı arkadaş hatta ustüme sürdü

Motosikleti
Forza 250
Bunar acayip
Kısa pantalon altına çorap, kösele ayakkabı giyiyorlar
gülmekten öldürüyorlar :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
viper haklı. benim de yurtdışında akrabalarım olduğu için iyi biliyorum. oradaki aşırı baskıdan bunalıp bastırdıkları aksiyon hissini Türkiye de yaşamak isteyenler oluyor. ama bazısı da bu kuralların bizler için olduğunu anlayıp ta burdakilerden daha efendi olabiliyor, tamamen karakter meselesi.

bineksiliköfte hiç savunulmayacak bir durumu savunmaya geçiyorsun, gurbetçimisin
bizim milletin bir huyu da bu işte.
bir adam haksızsa haksızdır. seninle benzer yanları olması onu savunmanı gerektirmez.

adamlar orada yapamadıklarını burada yapıyorlar...oradada böyle yapsınlar bakalım polis onları ne yapar...öper öper...

adamlar orada yapamadıklarını burada yapıyorlar...oradada böyle yapsınlar bakalım polis onları ne yapar...öper öper...

işte konuya en gerçek açıklama budur orda kuralları ıhlal etmek sıkıyo ondan burda rahat takılıyolar nasılsa sorun olmaz diye ama oluyo gördüğümüz gibi insanlar sikayetçı

Anlamayanlar icin birdaha,

Haksiz heryerde haksizdir. Ama bunu Istanbul'da yapana birsey yok ta , neden gurbetci yapinca bu kadar acimasiz olunuyor. Benim benzer yanimin olup olmamasi ne alaka. Ben sadece vatandaslarimizin asagilanmasina karsiyim. Hatali yerde park eden bir BMW yada Mercedes sürücüsüne (TR plakali vede istanbulda oldugunu varsayin) gidin ve yaptiginin yanlis oldugunu anlatin bakalim ne oluyor. Yada birkac altin zincir takmis birine gidin ve anlatin yaptigi seyin görgüsüzlükten baska bisey olmadigini. Bakalim ne oluyor. Siz kabul etsenizde etmesenizde türklerden bahsediyoruz. Sonucta cogumuzun ailesinde, akrabasinda gurbetci var. Yani uzayli yaratiklar degil. onun icin biraz daha duyarli yaklasin. Yanlisi kimse kabul etsin demiyorum, ama ayni duyarliligi türkiye icindekiler icinde gösterebilmelisiniz.

hala 1970 lerde almanyaya giderken bıraktıkları bir türkiye var sanıyorlar. çocuklarınada haliyle ne anlatacaklar 1970 ler ve daha öncelerini anlatıyorlar. sonra buraya gelince bunlarda kanun nizam yoktur diyorlar. her türlü magandalığı yapıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar