Cennet derken ? Yarısından çoğu çöl ve kayalık, birazcık yeşillik, kirletilmiş denizler ? Vahşi ve kaba insanlar ? Daha sayayım ?Keske tek duzelse... Cennet gibi yurdu heder etmekteyiz.
Oyle demeyin.Cennet derken ? Yarısından çoğu çöl ve kayalık, birazcık yeşillik, kirletilmiş denizler ? Vahşi ve kaba insanlar ? Daha sayayım ?
Senin adına sevindim hüseyin, mutlu ol![]()
Topografisi de ilginc; goreme, pamukkale, vs.
HahaHa sesli güldüm yoruma. Benim gibi bir çok Denizli'li vatandaşa "- En son ne zaman Pamukkale'yi gördünüz? diye soracak olursanız, emin olun %80'i "-Küçükken ailecek gitmiştik. Başka da gitmedim." olacaktır. Şu an travertenlerde yürüyeyim derseniz fiyatı 50 TL. İçindeki müzelere giriş ayrıca ücretli. Birde gitmişken antik havuza girelim derseniz o da 50 TL. Yani 5 kişilik bir aile gidecek olursa ortalama kişi başı 100 TL'den 500 TL tutacaktır. Yaz aylarında şehir dışından gelen misafirlerimiz "Gelmişken Pamukkale'yi görelim" demelerinden çok korkuyoruz.İçeride ki büfelerin küçük suyu 8 TL'den sattığını unutmayalım. Restorana zaten hiç girmeyin. Yanınızda çantanıza su ve bisküvit koyupta gidin derim :cat:
akarın varsa bir yerden gelirin varsa yurtdışınada çıkmana gerek yok in egeye akdenize yerleş. minik bir bahçe , minik bir kümes sana yeticek kadar.. deniz kumsal güneş hayat ucuz sebze meyve et ucuz.. meyve ağaçdan sebze toprakdan.. git denizine gir kumsalda güneşlen..
Akşamı bacakları uzat tertemiz hava oksijen ..
Bizimkiler yurtdışına kaçmaya çalışıyor elin ingilizi fransızı almanıda bizim akdeniz den egeden villalar alıp yerleşiyor.. özellikle emeklileri yaşlıları..
akarın varsa bir yerden gelirin varsa yurtdışınada çıkmana gerek yok in egeye akdenize yerleş. minik bir bahçe , minik bir kümes sana yeticek kadar.. deniz kumsal güneş hayat ucuz sebze meyve et ucuz.. meyve ağaçdan sebze toprakdan.. git denizine gir kumsalda güneşlen..
Akşamı bacakları uzat tertemiz hava oksijen ..
Bizimkiler yurtdışına kaçmaya çalışıyor elin ingilizi fransızı almanıda bizim akdeniz den egeden villalar alıp yerleşiyor.. özellikle emeklileri yaşlıları..
Aynı şeyi söyleyecektim, tek sorun para değil. Sokakta güvende değilsin, ortalık vandallardan geçilmiyor. Cehalet başta. Bence iyi yapmışsın. Bu şartlar düzelmez. Biri gider diğeri gelir. Hiç arkana bakmadan çocuklarını büyüt.Herşey para değil. Kaldıki bahsettiğin şeyler akarla olmaz bayağı gelmesi gerekir. Elin İngiliz’i gelip 6 ay yiyip içiyor emekli maaşıyla. Kaçtım evet doğru keşke daha önce kaçsaydım bu varoş memleketten.Çünkü hergün tv lerde 5 yaşındaki çocuklara tecavüz haberleri görmekten midem bulanmıştı. Ben çocuklarımı bu hayvanların içinde büyütemem. Memleket yine benim şartlar düzelirse gelirim. Bu hayata bir kez geliyorum elimde fırsat vardı değerlendirdim. Kaybedecek hiçbirşeyim yok ama kazanacak çok şeyim var. Ben görmesem de çocuklarım görecek. Vatan millet sakarya karın doyurmuyor,kaldıki uğruna mücadele edeceğim bir şey yok ortada ülkenin yarısı aynı kafada. Neyse daha fazla deşmeyeyim yaranızı.
Almanya’da yaşayan Türklerin başlıca yalanı. “NEDEN GELDİN BURAYA TÜRKİYE ÇOK GÜZEL,BİZ GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ SEN BURAYA GELİYORSUN” git kardeşim sınır orada. Üstüne üstlük gidersen Almanya hükümeti bugüne dek ödediğin bütün sigorta vs. Geri veriyor sana üstüne birde araba götürme hakkın var. Ama sen hala biz gitmeye çalışıyoruz ama gidemiyoruz diyorlar. ( istisnalar hariç %0.2 memnun olduğunu söylüyor )
Dünyadaki en 2 yüzlü topluluk kim desen, ilk 3 adayım arasında bunlar gelir.“NEDEN GELDİN BURAYA TÜRKİYE ÇOK GÜZEL,BİZ GİTMEYE ÇALIŞIYORUZ SEN BURAYA GELİYORSUN”)