yüreğinin götürdüğü yere git. 2...

Mersin İl Temsilcisi
senin mororun her şeyi güzel ama koltuğu ve ön çamurluğu beni ifrit ediyor be abim.
o şaseye transalp koltuğu yerleştirseler var ya hiç düşünmeden alırım.

yüreğinize tekerinize sağlık... çok güzel kareler... bizlerde resimlere bakıp mutlu oluyoruz sayenizde... ayrıca karşılama komiteside süpermiş... paylaşım için teşekkürler...:)

senin mororun her şeyi güzel ama koltuğu ve ön çamurluğu beni ifrit ediyor be abim.
o şaseye transalp koltuğu yerleştirseler var ya hiç düşünmeden alırım.

kardeş koltuğu traşlayıp modifiye yapıyorlarmış
ama ben uğraşmak istemedim.
inşallah ilerde ki hayalim bmw 1200 adv,o zamana kadar bu motorla kendimi de geliştirebilirim.

Gaziantep İl Temsilcisi
Gercekten çok güzel bir gezi olmuş hocam anlatım resimler harıka olmuş gitmiş kadar oldum sayenızde ayrıca motorunuzd çok hoş rabbim kaza bela vermesin..

Mersin de görüşmek üzere...Gaziantep den selamlar..

Gercekten çok güzel bir gezi olmuş hocam anlatım resimler harıka olmuş gitmiş kadar oldum sayenızde ayrıca motorunuzd çok hoş rabbim kaza bela vermesin..

Mersin de görüşmek üzere...Gaziantep den selamlar..

güzel yorumun için,eyvallah kardeş
mersin şenliğinde görüşeceğiz inşallah...

Ne zamandır saz dinlemiyordum gercekten cok iyi geldi gezide super olmuş. Erolu gercekten ayakta altışladım.

"O TEPE" yi çok merak ediyordum!

İyi akşamlar;öncelikle paylaşımınız için teşekkür ederim.Anamur askeri kampında sıcaktan bunalırken,merak ettiğim,eşimin gitmeme izin vermediği O yeri bize anlatmanızdan dolayı,çok sevindiğimi belirtmek isterim.motorunuza,ayağınıza ,yüreğinize sağlık.

Memleket hasretini dindireyim diye resimlere bakarken memleket özlemi iyice depreşti hocam... 28 yıllık Bozyazılı olarak henüz ben de Azı Tepesi'ne çıkmadım. İnşallah yamaç paraşütümü alınca uçmaya çıkacağım oraya...

işte benim hayatımda gördüğüm ilk motosiklet gezisi bu gezi,meğer ne büyük zevkmiş böyle motorla gezmek,bazen arabamı bile gözüm görmüyor,varsada yoksada hep motor diyor çocuklarım,gezmek dediğin işte böyle olmalı,gezdiğin yerleri iyi anlamalı ,iyi anlatmalı,hele bu gezide hayatımda ilk defa gödüğüm eksiz bir bütün ağaç dalından yapılmış kaşık ve halkaları gerçekten büyük bir maharet,işte benim örnek aldığım gezi böyle geziler,içerisinde doğa olan,içerisinde samimiyet olan ,sıcaklık olan ,dostluk olan geziler,teşekkürler MEHMET HOCAM ! emeğine yüreğine sağlık,saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar