Yurdumuzdan İnsan Manzaraları :)

Turgutlu'da yaşayan 78 yaşındaki Ziya Bey'in aklına bir gün parlak bir fikir geldi. ''Evimde biriktirdiğim yanık motor yağını neden yola dökmüyorum'' diye düşündü. Fikrini hayata geçirmesiyle birlikte nedense yoldan geçen yayalar, motosikletli ve bisikletliler kayıp düşerek kendilerini yerde buldu :cherry: Kendisine kızanlara ise Ziya Bey şöyle yanıt verdi: ''Bunda ne var? Adam mı öldürdük'' :queen:

101220050908124fd.jpg

kaynak:www.motorize07.com Ali Yılmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok yaşa ziya amca :) vatanın milletin senin gibi parlak zekalı insanlara ihtiyacı var. yakında o bölgedeki bir girişimcide "Ziya amcanın döktüğü yağda kaymamak için lastik" geliştirirse şaşmayın :queen:

ziya amcaya vericen bi bisiklet, sabahtan aksama kadar orada silah zoruyla gezdiricen.
al sana ceza... :bounce:

Moderatör (forrap)
Yuhhh be abi :queen: Gülsek mi ağlasak mı :silent: :santa: Şaka gibi...

bu gerçekmi :pr: :pr:

musti sen ne sandın :cherry: burası Türkiye motorda sıkma zeytin yağı iyi geliyomuş de bak o zaman millet ne yapıyor :cherry:

powerbyaydin' Alıntı:
musti sen ne sandın :cherry: burası Türkiye motorda sıkma zeytin yağı iyi geliyomuş de bak o zaman millet ne yapıyor :cherry:
motor ve biber olayı aklıma geldi :cherry: :cherry:

sallandıracan taksimde bak bakalım bidaha yapıyomu
ama olay manyak
EYYY YUMURTAYA CAN VEREN ALLAH

okuyunca cok güldüm ama moturumla o yoldan gecerken devrilseydim bu kadar gülecemi sanmiyorum :queen: :queen: :queen: :queen:

Bu ziya amcalarlamı girecegiz avrupa birligine.Bunlar degilmi uzaylıyı taşliyanlar... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar