Yurdum insanı(mobilet+teyp)

Az önce bizim dükkanın yanındaki müzik galerisine gelen bir amcamız mobiletine teyp takmıştı kaseti koyup dinliyordu ama amcamız varken çekemedim görürde kızar diye :queen:

Buyrun fotolar :mrgreen:
1zxvdz8.jpg

2cnfbyx.jpg

Yorumları alalım :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teyp mi motor mu pahalı?
Hangisini çalarlar:)

ben motosiklete teyp hoparlor takanlara gıcıgım. etrafı rahatsız etmeken başka hiçbir işe yaramaz. ayrıca kapalı ambians olmadıgı için en kralını taksan traş. ses öylesine berbat yayılıyorki. ona harcanan paraya alırsın 50- 60 tl ye minik bir mp3 çalar takarsın kulagının bir tanesine. digeride dışardan gelebilecek tehlikelere karşı açık olmalı. mis gibi. ama amaç etrafı rahatsız etmek olunca böyle salakça uygulamalar oluyor yurdumda.

görgüsüzün bir mopedi olmuş. tutmuş üzerine kasetçalar takmış.

Motosikleti
ZX12R
ben motosiklete teyp hoparlor takanlara gıcıgım. etrafı rahatsız etmeken başka hiçbir işe yaramaz. ayrıca kapalı ambians olmadıgı için en kralını taksan traş. ses öylesine berbat yayılıyorki. ona harcanan paraya alırsın 50- 60 tl ye minik bir mp3 çalar takarsın kulagının bir tanesine. digeride dışardan gelebilecek tehlikelere karşı açık olmalı. mis gibi. ama amaç etrafı rahatsız etmek olunca böyle salakça uygulamalar oluyor yurdumda.

görgüsüzün bir mopedi olmuş. tutmuş üzerine kasetçalar takmış.

+1000 :cat:

bizim burda da mondiali olan bir adam var sabahtan akşama kadar neşet ertaş dinliyor oynaya oynaya geziyor:mrgreen:

harbiden bende gıcık oluyorum bu işe. yanlız mobilette motor koruma demiri bile var..:queen:

bi type olayıda ben yaşadım izmir de sıkışık bi trafikte arabanın ,içinde bekliyorum bi motor genç biri belki ehliyette yoktur kaskta yoktu sabah sabah damar parçlar dinliyordu araçların arasından geçerken polis kes lan şu sesi diye bi fırçaladı...çocuk korkudan motoru bırakıp kaçacaktı...:queen::queen:

iyi hoş bi çalışma olmuş ama sakat abi ses tesisat döşeme olayı ben scuterime ses sistemi döşediğim gün açile kaldırdılar beni kaza yaptım bütün dikkatimi dağıtıyo bu ses olayı

amcamın suratıni dusunursek normal bence adamı elestımeyın anlayış meselesi:)

Moderatör
Müzik ruhun gıdasıdır sözünü abartmış amcam galiba.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hataylı dilmi isde kimin toprağı helal olsun kimlerden acaba :cherry:

Mersin İl Temsilcisi
harbiden bende gıcık oluyorum bu işe. yanlız mobilette motor koruma demiri bile var..:queen:

bi type olayıda ben yaşadım izmir de sıkışık bi trafikte arabanın ,içinde bekliyorum bi motor genç biri belki ehliyette yoktur kaskta yoktu sabah sabah damar parçlar dinliyordu araçların arasından geçerken polis kes lan şu sesi diye bi fırçaladı...çocuk korkudan motoru bırakıp kaçacaktı...:queen::queen:

müzik var, koruma demiri var... full full fulll

İnsanlar kast çalar sesine çoktan razı. camiamızda ya şu motosikletin eksozunu patlatıp şekilden şekile sokup insanları cinayete teşvik edenlere ne yapmalı !!

İnsanlar kast çalar sesine çoktan razı. camiamızda ya şu motosikletin eksozunu patlatıp şekilden şekile sokup insanları cinayete teşvik edenlere ne yapmalı !!

bencede güzel bir müzikmi insanları rahatsız eder,yoksa uydurukça bağıran bir ekzoz mu? ben motor da kullanıyorum araba da.bazen dalgın oluyorum ve ya ailece bir yere giderken yanımızdan tam gaz bir motor ekzoz zaten herkes bilir ben bile bir an ne oluyor diyorum başkaları ne diyordur neler söylüyordur artık :pale:

benim bildiğim mobiletlerde akü olmadığı için elektronik devre çalışmıyo ama amcam yapmışsa olmuştur sende sesi duymuşun demekki olmuş:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar