yunusların kullandıgı 2006 gs1200

bravo daha ne diyelim gözlerim yaşardı:salut: racingci arkadaş sizi aynadan görünce pek şaşırmıştır ve ceza yazacağınızı sanıp yavaşlamıştır nede olsa yunussunuz! Ama siz selam verip gidince adam iyice şok olmuş belli.adam yavaş gidiyordu 140 'larda felandı haha.Tabi o motora göre 140 nedir:) biz 100 basınca motor devrilecek diye korkuyoruz anasını satayım.Dediğin gibi biz hayatımızda binermiyiz böyle motora bilemem!

Arkadaşım umarım hedefine ulaşırsın.İyi haberlerini bekliyoruz,sonra gelir tanışırız.

bir üst devre abimle birlik giydik yunus elbiselerini çıktık istanbul turuna.bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istiyorum.ben gs1200 e ilk defa biniyorum kullanmak da nasip olur inşallah (amin deyiniz lütfen)bu
amin
İsteyen herkese nasip olsun

dua etmek iidir

dua etmek çok umarım iyide olur . Ama kısa birşeyden bahsedicem belki anlarsın belki anlamazsın dua ederken dilek dilerken bu yazıyı okuyun !

bir kadın varmış çok yoğun olan temposundan yorulmuş Allahım birşey olsun ve hiç bir işe koşmayım herşey ayağıma gelsin demiş ....
evet herşey artık ayağına gelmiş duaları kabul olmuş kadın kaza geçirip felç olmuş ve bakıma muhtaç kalmış hayatı boyuncada hiç yorulmayacak...

uzaktan yunusun sesi güzel gelir:D motoruda iidir de keşke hiç kalkışmasay mışım dediğin ,ağladığın günlerde olur, umarım tanrı yüzünü kara çıkarmaz .polislik zor iş adam gibi meslektaş bulmanda şans sabırsız türk milletine uygun bir meslek değil ama polis herzaman şart olmazsa olmaz neyse umarım kolay gelsin ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ender kardeş kusura bakma ya.Hayırlı olsun.Sana sinirlendiğimden değil yani saçmalamışım işte düzgün okumadan.Neyse anlattığın için saol.

ender99108

Yazdığınız yazılaradan çok heyecanlı olduğunuzu gözlemliyorum. İnşallah bu heyecanınız temmuzda biter. Eğitime girersiniz ve eğitiminizin başarı ile sonuçlanmasından sonra o motora komutan olarak biner ve kullanırısnız...

hayırlı olsun kardeş,bindiğin motorun değerini bil,hakkınıda ver :wiinkk:

olursan mtden arkadasın olarak yunuslarla basımız belaya gırdıgınde duruma bı el atarsın artık....:mrgreen:

Benim vergimle alınan o motora iyi bak olur mu ? Tek binmek,amir olmak,techizatlı olması filan hikaye işler...Adam olmak esas ! Ancak,daha pişmen gerektiği görünüyor,gerek motorda gerekse mesleğinde....Neyse,unutma ki o motor benim vergimle alındı ve sen emanetçisin......!

hayırlı olsun umarım başarırsın.bir yunusunda mt üyesi olması ne güzel.trafikte karşılaşılan sorunları en iyi çekilde görüp yorumlayabileceğini umuyorum.inşallah yanılmam.sağlıcakla kal.gördüğün her motosikletliye selam vermeyi unutma belkide selamlaşırız bir gün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar