Yunuslara Dylan

Kaza yaptıklarında kendilerinin tamir parasınıı verdiklerini biliyor muydunuz. Yazık...

evet suçluysa alıyorlarmış, trilyonlarca lira yolsuzluk yapan adamdan tahsil edemiyolar ama yaz kış akşama kadar motor üstünde dolaşan görev peşinde canını tehlikeye atan devlet memurundan söke söke alıyolar, hiç olmazsa adalet konusunda ne zaman muasir bir ülke olacağız çok merak ediyorum. :pr:

Belirli bölgelerde kullanılıyor sanırım. herkese çifter çifter motor alacak durumu varmı ki devletin...

Kaza yaptıklarında kendilerinin tamir parasınıı verdiklerini biliyor muydunuz. Yazık...

Yandılar ozaman. Daha bugün 270 lira bayıldım sadece ön grenaja. Evlat acısı gibiydi. Far+sinyaller+ön grenaj 800 lira civarında.

siz onu bunu bırakında geçenlerde polisin biri ışıklarda tek tekere kalkayım derken düştü biri başka yere biri başka yere savruldu ona ne demeli devlet mi karşılasın şimdi motorun masrafını zaten çoğu havalı oluyor motorlu polislerin.

üzerine zimnetli olan herşeyin zararını tabi ki karşılamak zorundadır

bu sokak araları icin etkili olur suphesiz. ama otoyolda o insanlar Varederolarla nasıl gidiyorlar gormeyeniniz yoktur herhalde 2 3 polis motoru arka arkaya trafiği kırıp giderken bi titretip kendine getiriyolar adamı. Yapsınlar alsınlar helal olsun yeterki deysin.

Hayrını görürler inşallah. Bence yunusları pek sallamazlar altlarında scooter olunca... :) Daha öncede İstiklal caddesindeki yunusların altında Piagio Beverly 250 lerden vardı yanılmıyorsam...

onların alayı neredeyse pert oldu:salut: beyoğlu ve kasımpaşa emniyetin önü bi ara mezarlık gibiydi:pr:

tabiki sokak arasında iyi olur kıvrak motor neticede tamam diğer motor daha havalı duruodu ama burda hava sökmüyo bence ii bi seçim sokak arası için :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
benim merak ettiğim bu motosikletlerin hiçbirinde RESMİ HİZMETE MAHSUSTUR yazmaz...ilgili yasa gereği bu tür araclarda bunun yazılması lazım...:pvalla...buna taktım...ilk fırsatta sorayım...:p

Kurallara Uyalım ..Uymayanları Uyaralım... :p

Resmi plakalı olmayan yada belediye araçlarında filan yazıyor benim bildiğim o cümle. Hiç bi polis jandarma aracında o yazı yok.

Belediyecilerde var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar