Yunuslara Dylan

Bugün 7 8 tane yunusun altında Dylan vardı. Kadıköyde devriye geziyolardı. Hepsi siyah. Süper görüntüydü. Emniyete lazımdı zaten kıvrak ve seri bir motor. Doğru yolu bulmuşlar. Varederolarla olacak iş değildi o trafikte gitmek. Emniyet teşkilatını kutlarım. :mrgreen: Kendi motorum olduğu için acayip hoşuma gitti valla. :cherry:

bnde kızıltoprak bp'de gördm sprdi hatta bni çevirdiler =) trafikte bunalmıştm bi ara kaskı çıkardım tam eve gircektm baktm duruolar (bzm ev bp'nin orda) bende iyice süzünce adamlar çevirdiler kask tak falan dedi az bi sohbet ettik umursamadı:)

suçluyu dylan la mi kocalayacaklar:) bence varadero daha güzel duruyodu polislerde ama neyse beni çevirmeyen polis bin yaşasin şimdilik ehliyet yokta:)

Hayrını görürler inşallah. Bence yunusları pek sallamazlar altlarında scooter olunca... :) Daha öncede İstiklal caddesindeki yunusların altında Piagio Beverly 250 lerden vardı yanılmıyorsam...

Sene 98 de <brooklyn de benziinlikte çalışırken new york polisinin beverly 250
ile vızır vızır devriye gezdiğini çoook gördüm,gerçekten şehir içinde amaca en uygun seçeneklerdendi.
Ama gerektiğinde de önemli şahsiyetlere eskortluk eden dev gibi harleyleri de
kullanıyorlar.Demekk ki küçük motor diye küçümsemek yerine amaca uygun
seçmek akılllıcadır,yoksa gösterişten başka bir şeye yaramaz değil mi....

İzmir'de de Beverly 250 sürüyorlar, Laci. Ama biraz, evet, hmm, nasıl desem, light kaçmış gibi... :)

Bizim burda cbf 250 leri var.Bilmiyorum belki dylan daha hızlıdır ama simsiyah cbf 250 lerle daha bi havalı, caydırıcı oluyolar.:cherry:

navigator sana katılyorum.
ona bakarsan ben kusadasında oturyorum burda 3-5 trafik polıs cin malı motorlarla dolasyorlar,bana gore dylan olsaydı daha iyi...

Valla varadero'da ayrı bir hayranım ben onlara:mrgreen:
Bence kaldırmasınlar , kaldıracaklarına daha donanımlı korumalı hale getirsinler montlarını..kASKLARını...

Karachi hava alnında,Lahor da,Delhi de,Bombay da benim motorla geziyordu emniyet kuvvetleri ne dersiniz bu işe....

Nerede görev yapıyorsa ona göre motor kullanmalı bence. Kadıköyün trafiğinde kaçacak hırsızı büyük motorlardan daha rahat yakalayacağı kesin. ama polislerde 7/24 suçlu kovalamıyor ya. Geziyorlar kadıköyün içinde. Bence vitesli ağır motordansa Dylan amacına daha uygun. Otoban polisinede Dylan kullansın demiyoruz. :)

aslında bide polislerin abd de hayabusa ingilterede R1 kullandıkları gibi burdada o ayarda süperspor motorlar kullansalar ne havaları olurdu :mrgreen:

benim merak ettiğim bu motosikletlerin hiçbirinde RESMİ HİZMETE MAHSUSTUR yazmaz...ilgili yasa gereği bu tür araclarda bunun yazılması lazım...:pvalla...buna taktım...ilk fırsatta sorayım...:p

Kurallara Uyalım ..Uymayanları Uyaralım... :p

Kaza yaptıklarında kendilerinin tamir parasınıı verdiklerini biliyor muydunuz. Yazık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar