Arkandan ceza gelmez.Plakaya ceza yazıp gönderme devri biteli çok oluyor.Çünkü delili ile ceza yazmayınca açılan idari davalarda ceza geri dönüyordu. Kameralara falan yakalanırsan fotoğrafıyla gönderiliyor.
Senin olay ise tamamen ordaki yunusun inisiyatifine kalıyor.Eğer plakanı, motorunun modelini anons geçtiyse (ki sanmam) uzun bir süre o motorla gezinme. Yüksek ihtimal bir daha denk gelir diye es geçmiştir.Yunuslarla şaka olmaz kovalarlarsa kaçmayın atik adamlar, uğraşırlar
ortlama 80-100a rası bıse gelir allahtan pesınden gelıp kafana sıkmadılar hep yaptıkları bırsey . bende bikere ehliyetsizken kactım 2 polislerdi ben 2 km gidene kadar 10 tane oldular hemen yatırdılar benı yakalayıp nerde uyusturucu dedıler derdımı anlattım ya arkandan sıksaydıkta öölseydın ne olcaktı aksma kadar 100 tane ehliyetsizi yolluyoruz bıdaha kacma dedı ondan sonra hıc kacmadım
Başınıza gelmemişse lütfen sallamayın.
Arkadaşım sana gelecek ceza 174TL + 335TL =
509TL
Kardeşim 16 yaşında. Temmuz'da ehliyet almaya hak kazanacak. 30 Nisan'da çevirmeye denk gelmiş, ehliyet olmadığı için kaçmıştı. 8 Mayıs'ta aynen bu ceza geldi.
Cezayı tebliğ tarihinden sonraki 30 gün içinde ödediğim için 381.50TL olarak ödedim.
Bu arada beyler, hepinizde 125 CC ve benzeri motosiklet mi var? Hiç hız sınırı filan aşmıyor musunuz? Hepiniz %100 uyuyor musunuz kurallara? Öyleyse tebrik ederim.
Ama şöyle söyleyeyim bu iş yaş işi değil. Ben sana A2 ehliyeti olduğu halde motosiklet kullanamayan bir sürü kişi gösterebilirim. Kağıtlar kullanmıyor bu makineleri.
Toprak Razgatlıoğlu bugün 17 yaşında. Bu sene mi başladı motosiklete? Lütfen biraz mantıklı konuşun. Şahsen ben kardeşime bile kızmıyorum. Kasksız, ekipmansız motosikletin yanına bile yanaştırmıyorum ama diğer türlü veriyorum motosikleti.
Eleman bir hata yapmış, yardım istiyor. Üzerine gitmeye gerek yok bence. Trafik polislerimizin de yunusların da durumlarını biliyoruz...