Yunanista'ndan cevapsız çağrı

Bu ay sonu nasıl gelir-Ne olacak bu memleketin hali modunda evde oturuyordum. birden telefonun sesi ile irkildim tam uzandım alo diyeceğim bir daha çalmadı.
gülümsedim, dedim herhalde arkadaşlardan biri beni ara türünde çağrı atıyor. AhA oda ne bir acayip telefon nosu +30694******* buda ne olaki diye netten baktım yunan cep kodu olduğunu gördüm.
sülale Yunanistandan gelmiş zamanında acep bana mirasmı kaldı. :) ondan mı arıyorlar .

Babamıda aradılar.:)Bir kadın sesi.Bir de yabancı aksan...Bena parağ gönderebilimisin canim?:)Yanına gelirim.Babam da esnaf.Yarına ödemem var canim sen bi 5000 tl gönderirmisin dedi kapattı.:)Miras kalsa bence çağrı atmazlar üstadım.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yolmak için kaz ariyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Önce duj :queen:

Sen bana veriyor 100 dolar ben seni ediyor mutlu olayına dönmesinde aman dikkat :p

Tv'de görmüşsünüzdür belki bulgar kadınlar bizimkileri arayıp haşin erkeğim diyip avroları götürüyorlardı onların yunan versiyonuda olabilir yani.

:) Allahtan bizim cep yurt dışı aramalara kapalı. Bulgar olayını duymuştum çöken ekonomi ile yunan varsiyonuda cıkmış desenize. aklıma da geldi dolan dolan dolandırıcılık doldu her yer.
konuyu buraya açayımda arkadaşlar ihtiyatli olsun kimsenin canı yanmasın dedim. ah keşke miras kalmış olsaydı :(((

Son düzenleme:
ya miras kaldiysa? :queen:
belki devlet politikasi bu, aradik ulasamadik hazineye devrettik

Bulgaristan'dan çok arıyolardı bi ara benim pederi. Tokatçı alayı tabi.

Yunanistan'dan ilk kez duyuyorum. =)

aynen birkaç bulgar komşumuz benimde numaramı bulup çağrı atmıştı, ne olup bittiğini ulu bilge google'a sorup öğrendikten sonra sırf dalgasına birini arayıp baya fitil etmiştim ayrıntıya pek girmeyeyim :)
demek yunanlılarda bu işe başladı, aklımızda olsun iyi para var demekki, bizim ekonomi çöktüğünde bu işi yapabiliriz :)

beni bulgaristandan aradılar bende sazan hemen aradım -canım sıkıldı arkadaş olalım. Derken daha jeton düştü hemen kapadım

benide 18.22 de aradılar...yunanistandan +306997641281.....bana da miras var galiba...bulgaristandan sonra yunanistana geldi...tüm balkanlar neden bizi arar bilmem...kerizi çok herhal...:p

yorumlara katılmakla birlikte ufak bir not da ekliyeyim

Yurt dışından gelen aramalarda aramanın ücreti hem arayana hem aranan kişiye ödetilir. Yani beni sık sık taş yunan hatunları arıyor diye sevinmeyin sonra ay sonu geldiğinde fena üzülürsünüz :)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
her türlü kalıbımı basarım ki, bu tür çağrılar gerçekten de yunanistan'dan, bulgaristan'dan ukrayna'dan (ukrayna bu arada, ukranya değil) gelmiyordur. bunları yapanlar da bizim türk vatandaşlarımızdır. dolandırıcılık konusunda kimsenin pek de elimize su dökebileceğini sanmıyorum. bu işi yapan bilgisayar programları var biliyorsunuzdur. aradığınız kişinin telefon ekranında istediğiniz numaranın görünmesini sağlıyor. isterseniz, kendi numarasını yazıp, kendi kendini arıyormuş gibi bile gösterebiliyorsunuz...

gözümüz aydın yunandan sonra bugünde bulgarlar aradı. oradada akraba var(dır) ama ben evde yok numarası yaptım açmadım telefonu. :) +359876162542

Bazen banada geliyor bü tür dolandırıcılık amaçlı çağrılar.özellikle bulgaristandan.
işin tuhafı cep operatörleri yurtdışından aranmaları kapatamıyorlarmış..defalarca yazıştığım halde vodafone ile problem çözülmedi..
hala geliyor arada böyle çağrılar. bi yakalasam hemen açıcam..

Hayranlar çok, geçende beni aradı bulgaristandan, baya da çaldı telefon ama açamadım işte :)=
2 lak lak yapardık ne güzel :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar