- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 8000tl ye kadar ( ekipman hariç) zorlarsam 9-10 olabilir. boyum 1.92. yüksek seleli bir cross arıyorum aklımda mondial almak var ama onların da selesi 81 cm gerçekten kısa geliyor bana yamaha wr125r tam geliyor mesela rahat hissettiriyor üzerinde ama onun da fiyat sıkıntısı var, mümkünse 0 almak istiyorum 1-2 yıl okul-ev arası haftasonlarıda geziler için kullanırım sonrasında da eve koyarım motoru haftada bir dağ bayır için kullanırım. Konuya gelirsek dediğim gibi selesi 860mm üstü bi cross arıyorum bir kere daha açmıştım konuyu aylar önce önerilen motorların seleler 810 cm falandı yani gerçekten bilen varsa yüksek seleli bir çinli ya da japon 2. el yardımcı olursanız çok sevinirim. sıfır ya da ikinci el farketmez ama bütçe dediğim gibi 8 kesin çok hoşuma giden bir motorsiklet çıkarsa 9-10 zorlayabilirim. Şimdiden teşekkürler. aklımda kuba str 250 var mesela ama onun da satanı çok yok izmirdeyim ben ve zonguldakta falan satıcıları sıfırı da satılmıyormuş sanırım artık, neden bilmiyorum ama çinli alacaksam sıfır almalıyım gibi bir mantık var kafamda. şimdiden teşekkürler.