Yüksek km CBR 125 R alınır mı?

Başlangıç motoru olarak 43.000 km CBR 125 alınır mı bakımları tam ve sahibi titiz birisi tanıyorum motorun modeli 2012 , emsalleri 35 40 bin tl arasındayken motoru 46bine alacağım nasip olursa çin malı almayı düşünüyordum ama çevremdeki herkes itiraz etti şimdide güzel bir CBR buldugumu düşünüyorum.

Motosikleti
CB650R
Kumar oynamayı seviyor iseniz neden olmasın denenir

Merhaba,

10 yıllık, geçmişi bilinmeyen 43000 km de bir motor için bu parayı vermek gerçekten üzücü. Ben de SS 125cc modellerini inceliyorum piyasası böyle malesef. Fakat daha düşük km durumu olan temiz görünümlü motorlar var sarı sitede. Almadan önce tanış olmalarına ihtimal vermediğin bir servise götürmen ve baktırman iyi olacaktır senin için. Genel kullanım olarak çok hor kullanılan motorlar bunlar( çünkü seneler öncesinde 5k olan motorlar)

Sahibini ne kadar tanıyor olsanız da önceki sahiplerini tanımıyorsunuz neticede. Honda olmasının iyi tarafı parçası bulunur.

F54

yüksek km=43000?
43 k nedir yaw yüksek mi oluyor motosiklet kullanıcıları şu atom dan daha sağlam ön yargıları kırmadığı sürece millet km düşürmeye devam eder

Öncelikle 40 küsur bin km bir Honda için çok değil. Bu başlangıç seviyesi bir motosiklet de olsa eğer bakımları doğru yapılmış ve biraz insancıl(bunu bulmak biraz zor olabilir) kullanılmış ise sorun çıkarma ihmali düşük olacaktır.

Sarı sitede şu anda satışta 72bin küsurda 2014 CBR125R motosikletim var. 37000 gibi bir rakkamdan koydum ve durumunu da gayet iyi biliyorum. O nedenle kilometresini de düşünerek o rakkamı istiyorum, ne az ne çok. Hatta linkini ekleyeyim(not: Resimlerde herhangi bir dijital iyileştirme yapılmamıştır) :cherry:

Siz de eğer durumunu bildiğiniz, nasıl ve ne şekilde kullandığını bilip güvendiğiniz birinden alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Ama kilometresi de fiyatı da düşük olsa, tipinden dahi şüphelendiğiniz birinden bırakın motosikleti herhangi bir mal almanızı önermem. CBR125R alınır mı konusuna gelirsek, piyasada şu an en alınır motosikletlerdendir. Her ne kadar genel görüş farklı olabilse de öneririm. Tabi ki gözü kara şekilde almamak, almadan önce kontrol etmek/ettirmek şartları ile.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Baslangic motoru olarak alinir tabi ki.muhtemel eskimis parcalar.zincit disli seti,teker rulmanlari,lastikler,hava filtresi ,buji,benzin filtresi,amortisor keceleri,gevsemis vidalar,konjektor ve stator.bunlardan biri yada birkaci eskimis olabilir.ekspere sorarsaniz size masrafi soyler.fiyattan dusersiniz

bende bakıyorum ama bence mantıksız zaten başlağıç olacak bence 0 cin malı daha mantıklı hem satarken hemde derdi sıkıntısı daha az olur.

Bakimlari aksatilmamis,surekli redline de kullanilmamis ise 40K lar ciddi km ler degil.

40 bin kilometre gayet az bir rakam yaşına göre , eski japonu yeni çinliye tercih ederdim ben.

Çin malı alırsan sanayideki ustanla kanka olursun cbr 125r almanı öneririm 43000 km de eğer düzgün kullanılmış ve bakımları kusursuz yapılmışsa problem çıkarmaz illa çin alacağım diyorsanda çin motoru almak yerine italyan motoru tercih edebilirsin bennelii 125s sıfır veya km si düşük bir şekilde satın alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar