yüksek hızlara dayanabilen sağlam bir telefon tutucu önerisi

Yamaha'nın telefon tutacağını tavsiye ederim gerçekten çok sağlam olduğunu duydum. Hatta bi ara konusu açılmış adam 2 tane almış:p
Bende açılan bi konuda Adam ikinciyi almış ikiside kırılmış diye duydum ayrıca abi ben Anahtarı bile motorun üstünde unutuyorum bazen telefonu hayli hayli unuturum direk çalarlar :)

Bende açılan bi konuda Adam ikinciyi almış ikiside kırılmış diye duydum ayrıca abi ben Anahtarı bile motorun üstünde unutuyorum bazen telefonu hayli hayli unuturum direk çalarlar :)

Bende onu ti ye alıyorumda anlayan çıkmadı:mrgreen:

fermuarsız iyi tutan büyük telefonlar için bir şey lazım, telefonu çaldırmak falan aptalca motordan çaldırasıya bir sürü ortam var çaldırabilceğimiz
tamam sen açık tak ,,telefonun bir anda gidip gözlerin faltaşı gibi açılınca aptalcamı değilmi öğrenirsin,aklın başına gelir beni hatırlarsın,,çaldıran bunca insan aptal çünkü

http://www.ebay.com/itm/311600873622?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Bundan 2 tane aldim. 2 haftada geldi, 190-200 km hızlarda hiç yerinden bile oynamadı.

Daha 2 haftadır kullanıyorum yalnız. Dayanıklılığını bilemem ama malzemesi güzel görünüyor. Tavsiye ederim.

bundan çok gördümde anlamadım o 4 köşeden tutan nasıl bir malzemede her telefona oluyor? peki çıkarıp takması kolay mı biraz daha anlatır mısın

bende 1 yıldır takılı ama söküp takması kolay değil çünkü arkada 2 çarkı çevirmek için arkaya elim zor giriyor, ama 1 yılda toplasam 3 kere takmışımdır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar