- Konu Yazar
Arkadaşlar 1 hafta önce Kayseri de önümde 2 araç gidiyordu ikiside aynı hızda ne yol veriyorlar ne hızlanıyorlar 3 4dk bu şekilde ilerledim tam ikisinin arası biraz açılınca gaza yüklendim ortalarından geçtim 3. vites te motor iyice devirlendi birden aşırı miktarda ( belkide Jawa nın 10 katı ) bir titreşim başladı hemen ileride durdum hala zangır zangır titriyor motor.
Motorum Zongshen 200gy eski model olduğu için balansör yok üzerinde. Krank veya piston ile alakası desem çalışmasında hala en ufak bir problem yok. Sadece viteste değil boşta durduğu yerde gaz verince de aynı titreşim mevcut.Motoru şaseye bağlayan tüm saplamalar da sağlam. Şuan problem ne tam anlayamadım daha önce başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Motorum Zongshen 200gy eski model olduğu için balansör yok üzerinde. Krank veya piston ile alakası desem çalışmasında hala en ufak bir problem yok. Sadece viteste değil boşta durduğu yerde gaz verince de aynı titreşim mevcut.Motoru şaseye bağlayan tüm saplamalar da sağlam. Şuan problem ne tam anlayamadım daha önce başına gelen veya bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim.