Yüksek cc Cruiser ile başlanır mı?

Soru bu arkadaşlar.Düşük cc de çok fazla chopper yok.Parası olan bir arkadaşım ilk motoru için ne önerirsniz.İron 883 yada vrod gibi şeyler sürülebilir mi?ek olarak 1000 cc bir motor almak zorundasın ya 1000 cc chopper alacaksın ya da racing.Hangisinin hata affete olayı yüksektir.

Son düzenleme:
Sırf bu konu için üye oldum, ilk motorum cbr650f. Yaşım 25. Kendimden emin olarak gaza gelmeyeceğime emin olarak piyasadaki her eğitime katılıp satın aldım. Şuanda 47 bin kilometre oldu, bir adet bile kazaya karışmadım. Benden özenen daha delikanlı arkadaşlarım r25, rc 250, iron davidson iron 883 ile başladılar. R25 ve iron 883 süren arkadaşlarım maalesef aramızda değiller çünkü gaza gelme durumunu yaşayıp 2 şer ay ara ile hayatlarını kaybettiler. R25 sulamayı fark etmiyor ışıklarda frene asılıp yaşamını yitiriyor, harley süren arkadaşım virajda bakışı kaçırıp uçurumdan düşüyor. rc 250 süren arkadaşım 29 yaşında gayet sakin birisi cc yükseltmeyi düşünüyor.

Özet: Gaza gelmeyeceğine inanıyorsa, gaz tepkisine alışabilecekse, yol açık ben şuradan uzayıp gideyim demeyecekse gitsin 5000cc alsın. Yok kardeşim bu alet kaç basıyormuş diyecekse, refleksler kötüyse gitsin kendini geliştirsin düşük cc ile.

Bukonuyauye' ye ek olarak. Gaza gelebilen biriyse düşük cc de kendisini geliştirse de yüksek cc de kaza yapar. Dünyanın en iyisi ol bi anlık gaza gelip hata yaparsan fizik kurallarını aşamayacağin için kaza yaparsın. Hatta düşük cc de de yaparsın. 70 km hızla çok güzel ölünür.

yüksek ccli şapır ağır olur. şehir içinde manevra işleri falan zorlar. yana yatma çok yaşanır zannımca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
V-Rod senin için biçilmiş kaftan. 1000 RR de çok deli motor. Boş arazide biraz dur kalk antreman yaparsın olur biter nedir ki.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Soru bu arkadaşlar.Düşük cc de çok fazla chopper yok.Parası olan bir arkadaşım ilk motoru için ne önerirsniz.İron 883 yada vrod gibi şeyler sürülebilir mi?ek olarak 1000 cc bir motor almak zorundasın ya 1000 cc chopper alacaksın ya da racing.Hangisinin hata affete olayı yüksektir.

Bir başlangıç motosikleti olarak V-ROD ????????

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar