Yuki yk-250.4

Öncelikle tüm motorseverlere kolay gelsin diyor ve kazasız cezasız günler için dua ediyorum...

Benim sormak istediğim YK-250.4 aldım daha 2günlük motor. Sanki buji benzini tam yakamıyor gibi bir hisse kapılıyorum. 4tırnak iridium buji takabilirmiyim? Takarsam artısı eksisi ne olur? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Daha önce bunu deneyenler oldu mu? Bunu da merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

GKN

Motorun u zorlama, yüksek devirde kullanma, önce bi rodajını bitir, yağını değiştir ve ustalara durumdan bahset, bi sıkıntısı varsa garanti kapsamında çözücekelrdir

Yuki yada muki önemli değil.Hepsi aynı makineler arkadaşlar.Hele cup...:) ARtık birşeylerini farklı yapsınlar diye bakar oldum.Dostum motosiklet rodajdayken pek zorlama neden böyle bir hisse kapıldın onu da anlat.Çözümü bulalım

zorlamıyorum zaten. sadece öyle hissediyorum. yaa bilen bilir bi arabanın direksiyonuna oturduğunuz zaman biraz arabanın dilinden anlıyosanız derdini de anlarsınız. araba konusunda çok şükür sıkıntım yok. motorun acemisiyim. sanki buji yetmiyo. ne biliyim abi bi aptal çalışıyo makina. rodajı dolsun bakalım servis ne diyecek?

Karbürator ayarsız olabilir. Hava ayarı yapar, eğer dediğin var ise. Ama arkadaşların da dediği gibi ustalarına göstersen en doğrusu olur.

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Benzinini değiştir önce.Eğer motorunda bir pronlem varsa iridyum bujidede aynı sorunu yaşarsın.Ama motosikletinde bir problem olduğunu sanmıyorum sana garip geliyordur.Eğer benzini tam yakamıyorsa zaten belirli olaylardan kendini belli eder.Eksoz pat pat ses yapar,Buji 2 günde kapkara olur,çekişten düşer.Bunlar varmı senin motorda.Yani ne demek motorum galiba benzini tam yakamıyor böyle bir varsayımda bulunman için bazı kriterlere bakman lazım.İçgüdüsel olmaz bu işler.Kolay gelsin.

Öncelikle tüm motorseverlere kolay gelsin diyor ve kazasız cezasız günler için dua ediyorum...

Benim sormak istediğim YK-250.4 aldım daha 2günlük motor. Sanki buji benzini tam yakamıyor gibi bir hisse kapılıyorum. 4tırnak iridium buji takabilirmiyim? Takarsam artısı eksisi ne olur? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Daha önce bunu deneyenler oldu mu? Bunu da merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler...

iridyum bujinin sizin motosikletinizin bulunduğu klasmanda lüzumsuz olacağı yönünde forumda birçok başlıkta fikir birliğine varıldı. fakat servisin taktığı markasız dandrik buji yerine motosikletinize uygun standart modelde bir ngk, champion, bosch buji takarak içinizi ferahlatabilirsiniz.

yardımlarınız için teşekkür ederim. iridium bujinin gereksiz olduğunu öğrendim. ngk yada bosch alıp takıcam. motorun üzerindeki buji ekstra dandik bir buji imiş. yolda kullanan bi arkadaşı durdurdum da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar