YUKİ VOGE 500R VE 500DS

Motosikleti
mt-25
https://www.yukimotor.com.tr/product-details/voge-500r-benzinli/
https://www.yukimotor.com.tr/product-details/voge-500ds-benzinli/
YUKİnin 500 lük piyasasına 2 modelle giriş yaptığı motosikletleri.
fiyat olarak fazla olsa da 500 lük piyasasında ses getirebilir

Motosikleti
D400
Yuki Türkiye üretimli miydi merkez mensei neresi?

50cc motorlarından cogu insan memnundu ancak yüksek cc sektörüne yeni girdilerse insanlar güvenip 81 bin tl vermez bence.

Motosikleti
Tvs Jupi
Bende güvenemem, düşük cc olsa ufak tefek sıkıntılarını hallederim ama bu başka, politikalarını sevmesemde hintli rakiplerini tercih ederdim, veya bütçeme öre tabi ki japon.

Fiyatı çok yüksek gibi görünse de emsallerine göre çok iyi ama bunu alırsan da ömrü bitene kadar binmen lazım ikinci elde ciddi değer kaybeder ve uzun dönem kullanımında ne olur Allah bilir şahsen 50 bin olsa bile almam

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Buna vereceğin parayla ikinci el tracer 700 alınır muhabbetini açmazsak, bundan daha uygun fiyata sıfır olarak benelli trk502x de var. Hemde biraz daha güvenilir bir marka. Yani bunun yerine tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Daha önce Benelli sahibi biri olarak direk TRK502 alırım. Fiyat yüksek.

Bu voge çindeki motosiklet üreticisi olan Loncin firmasının modellerinden biri.
Anlaşılan yuki firmasıda bunu Türkiye pazarında satabiliriz diye düşünmüş.
İthalatçı firmanın müşteri memnuniyetini,satış sonrası servislerinin durumunu bilmeyen birileri için belki satabilirler.
Takipçileri olan kişileri davet edip video paylaşmalarının sürece katkısı olacağını sanmam.

o paralara kim alır bunları ya. 2 sene zam yememesi lazım.

Toyota, Ford, Renault....gibi büyük şirketlerin satışdan sorumlu yöneticisi olsam ,

Bu tarz araç satan yerleri takip ederim , Bu fiyata bunu satabilen ağzı laf yapan satış elamanını hemen kendime transfer ederim havada kaparım ..

İki tip satış olur bir ürün kendini satar bir de pazarlamacı ürünü satar .Bunu satabiliyor olmak ciddi yetenek ister.

Ne diyelim kolay gelsin hayırlı satışları olsun .

F54

honda nc 750 ye bile ters maşa koymazken bu adamlar bu paraya bedava veriyor
donanım olarak nc den üstün bi motor olduğu belli fiyat 20 k daha ucuz ama bize sorsan bili,nmeyen marka satarken zarar ederiz
almadan satmayı düşünecek kadar fakiriz yani

Son düzenleme:
donanım olarak nc den üstün bi motor olduğu belli fiyat 20 k daha ucuz ama bize sorsan bili,nmeyen marka satarken zarar ederiz

hacı ben motosikletle ilgili kriterim motopixel

görüp beğendiğim bir malzemeyi youtubedenaçıp motopixel övmüş mü diye bakıyorum
eğer o övmüşse malzemeyi almaktan vazgeçiyorum.

F54

hacı ben motosikletle ilgili kriterim motopixel

görüp beğendiğim bir malzemeyi youtubedenaçıp motopixel övmüş mü diye bakıyorum
eğer o övmüşse malzemeyi almaktan vazgeçiyorum.

ben ahmete mehmet e bakmam donanıma fiyata teknolojiye bakarım
hangi marka hangi model i ucuza veriyorsa onu alırım
evet bazı sayfalar/siteler gereğinden fazla poh poh luyor aq para aldığınızı bu kadar belli etmeyin diyorum

Seneye satışta olur mu olmaz mı mechul. Yedek parça bulunabilir mi mechul. Param olsa bile almam. İsterse en iyi malzeme kalitesine sahip olsun. En olmadı sadece yağ değişimine bırakırsınız. Başında durmadığınız durumda bile orası burası çizik halde teslim alma ihtimaliniz var. Şu çinli motosiklet getiren firmalar önce getirelim tutarsa bir parti daha getiririz kafasından kurtulmadığı, doğru düzgün servis ve yedek parça hizmetini vermediği müddetçe bu motosiklete 50 bin tl bile vermem.

ahe

kırmızısı ters maşa değilmiş hocam fotoğraflarda öyle gözüküyor :queen::queen::queen: diskler falanda farklı bir şey sorucam BENZİNLİ ibaresini koyarak ne elde etmek istemişler çok merak ediyorum

Beyler bu modeller avrupada falan satılan kullanılan modeller, kalitesi benelli cf moto ile denk. Fiyat ve alınır alınmaz konusu tamamen kişisel fakat referans olarak kullanılabilecek videolar var youtubeda. Genel olarak da memnun kalınmış modeller. Ağırlık konusunda da trk502den bi tık üstün, performans olarak kağıt üzerinde bi tık düşük. Cb500x gelmeyen, gelse de 95 100 civarı fiyatı olması muhtemel olan ülkemizde o açığa bence iyi bi alternatif. Ha alsatçı olsam km takıntım olsa ben de almam ama alıp kullanırım yıllarca binerim diyen adamı üzeceğini sanmıyorum.

Selesinin bi tık konforsuz olduğunu okumuştum geçen sene, onu da söylemiş olayım.

Motosikleti
mt-25
öncelikle her yeni çıkan motor için şu fiyat etmez bu para çok demek yerine gerçekleri(fakirliğimizi) kabul etmek gerekir. her üretici malının alınması için hitap ettiği kişilerin alım gücünü hesaplar. bu 80-90 ise hondacı yamahacı 110-120 diyecek. biz fakiriz ve ilk hesap kitap yapıyoruz. buna 80 yerine hondaya yamahaya 120 verecek olan zaten buna bakmaz.bu ülkede mercedes bmw binen de var şahin doğan binen de. alım gücü olarak kendimi avrupa ile kıyaslamaktan vazgeçmediğimiz sürece her gelen ürüne çok para diyeceğiz sonra da gidip paşa paşa alacağız.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Fiyat pahalı arkadaşlar laga luga yapmaya gerek yok. Bunu bu fiyata safdil veya safdillik ölçüsünde maceraperest kişiler alır ancak.

"Honda" NC 105 iken oturup "Yuki/Voge" (ne menemse) 500DS'ye 87 istenmesi mantıklı değil. Sıfır motosiklet alırken parayı sadece motosiklete vermiyorsunuz. Servis yaygınlığı - kalitesi, parça erişilebilirliği - kalitesi vb. kriterlere de para veriyorsunuz. Loncin ciddi bir üretici evet, sonuçta BMW'ye iş yapıyor da burada siz Loncin'le değil Yuki ile muhatap olacaksınız. Fiyatı buna göre değerlendirin...

"Honda" NC 105 iken "Honda" CB500X 85-90'a gayet de satar, ben alırım en azından. 15-20'lik farka motora olabilecek tüm aksesuarları ve Hyperpro amortisör seti takabilirim. 105'e aldığım NC'de orta sehpa bile olmayacağını, arka amortisörünün mabad katili olacağını hesaba katarsanız, 85-90'a CB500X'in gayet de cazip olduğunu kabul etmeniz gerekir. Halen pahalı geliyorsa zaten siz 85-90'a motor alacak bir bütçeye sahip değilsinizdir - yanlış motosikletlere bakıyorsunuzdur...

Son olarak; eğer Honda CB500X'i getirmek isterse eminim pek ala 85-90'a da satabilir. O kadar marjları olduğunu düşünüyorum. Sorun şu ki hedef kitlede para yok, ondan getirmiyorlar...

Son düzenleme:
Motosikleti
mt-25
Son olarak; eğer Honda CB500X'i getirmek isterse eminim pek ala 85-90'a da satabilir. O kadar marjları olduğunu düşünüyorum. Sorun şu ki hedef kitlede para yok, ondan getirmiyorlar...

nc yi 105 e getirip satacağını düşünen ekip, daha düşük vergili kısmen daha az yakıtlı 500x i daha uygun fiyata satılamayacağını mı düşünüyor

Fiyat pahalı arkadaşlar laga luga yapmaya gerek yok. Bunu bu fiyata safdil veya safdillik ölçüsünde maceraperest kişiler alır ancak.

"Honda" NC 105 iken oturup "Yuki/Voge" (ne menemse) 500DS'ye 87 istenmesi mantıklı değil. Sıfır motosiklet alırken parayı sadece motosiklete vermiyorsunuz. Servis yaygınlığı - kalitesi, parça erişilebilirliği - kalitesi vb. kriterlere de para veriyorsunuz. Loncin ciddi bir üretici evet, sonuçta BMW'ye iş yapıyor da burada siz Loncin'le değil Yuki ile muhatap olacaksınız. Fiyatı buna göre değerlendirin...

"Honda" NC 105 iken "Honda" CB500X 85-90'a gayet de satar, ben alırım en azından. 15-20'lik farka motora olabilecek tüm aksesuarları ve Hyperpro amortisör seti takabilirim. 105'e aldığım NC'de orta sehpa bile olmayacağını, arka amortisörünün mabad katili olacağını hesaba katarsanız, 85-90'a CB500X'in gayet de cazip olduğunu kabul etmeniz gerekir. Halen pahalı geliyorsa zaten siz 85-90'a motor alacak bir bütçeye sahip değilsinizdir - yanlış motosikletlere bakıyorsunuzdur...

Doğru tespit. Hedef kitlesi benim bütün ihtiyaçlarımı karşılar, param olsa 90a iki kere düşünmeden de alırım ama para yok hakkaten :) revolt rm5 devam yapıp yapıp biniyoz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar