Yuki Forza 170 Nasıldır ?

Başlıktada görüldüğü gibi bugün gittim motorun üstüne falan oturdum gayet güzel bi motordu beğendim fiyatı falanda çok uygun sizin fikirleriniz nelerdir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tasarımında honda cb 125 ve discover esintileri taşıyan toplama bir model aynı kanuni s125t gibi

images

images

Yuki markası çok olumlu yorumlar almaz karar senin

Benim için önemli olan yolda bırakmasın , arıza yapmasın , yağ yakmasın öyle şeyler böyle sıkıntıları var mı motorun bilgin varmı ( motorun üstüne oturdum falan hoşuma gitti )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motoru özel olarak araştırmadım ama genelde çinli commuterlar çok iyi bakılırlarsa 15.000 20.000 arası gidiyorlar

iyi bakıldıktan sonra günlük keyfi sürüşlerde pek sorun çıkarmaz

Zaten ben yurt dışı gitmem hatta çok ana yola falanda çıkmam okula gidip gelmek için gündelik işler için okadar yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz çok km yapılmadığı iyi bakıldığı sürece

Servis ağı nedeniyle Drift bakabilirsin

Zaten fiyatları çok yakın ama bana uzun vadeli motor gerek drift daha mı fazla dayanır dersin ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben olsam gözüm kapalı drift alırdım. Yaygın ve ucuz parça, Mondial'in servis yaygınlığı daha fazla modifikasyon seçeneği. Her türlü öndedir yani.

Yuki olmaz kardeş , git lifan al mondial al ama bu yuki'yi alma , en dandik çinli bu.

Yuki 150 goldox s bak derim ben aldim memnunum onada bak derim motora bakarsan oda sana bakar

Dostum git drift al motorda hem tip var hem tork var . 135cclık çok atik bi motor. Parçası cok ucuz yakıtıda cok ideal . Seside cok iyi . Titreşim desen fiyatına göre gayet ideal yani az . yuki bi kere tipten kaybedıyor abi . Alıcaksan drift al . uzun ömür vaadeden motoru napıcan zaten 1 sene sonra hevesini alıp başka cc motora gecmek ıstıyceksın. Ehliyetimi alıyım bende dırek drıft alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar