YUKİ CROSSOVER 125 alınır mı

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu motor "Tekken 125" olarak geçiyor. Muhtemelen Ducati'nin "Street Fighter" modeline bir gönderme :)

125 cc ve bu fiyat bandında Sym Nh X 125 de bakabilirsiniz.

Donanımlı kendini ispatlamış bir motor almak daha mantıklı
Size tavsiyem

YAHU AŞKIM BALIM BİTANEM BÜTÇE 100 DİYORUM SEN BANA 160 LİRALIK ŞEYİ ATİYOSUN BİDE CROSSOVER DİYE GEÇİYOR YUKİNİN SİTESİNDE TEKKEN AYRI MODEL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hala baslayamadın mı şu motora
Mesela neden konuyu kirletiyosun soruya cevap vermek yerine zaten size kılım ucuz ekipman istedik diye demediğinizi bırakmadınız zamanında

• Haha
Tepkiler: F54
Motosikleti
Triumph Trident 660
Mesela neden konuyu kirletiyosun soruya cevap vermek yerine zaten size kılım ucuz ekipman istedik diye demediğinizi bırakmadınız zamanında
Kimse,kimsenin kötülüğünü istemiyor işin içine bütçe ve duygular girince güzel de görünsün ama x kadar bütçem var oluyor durum. Ama durum böyle olmuyor işte ,burada sana kimse kalkıpta aleyhine bir öneri yapmaz bütçene göre en iyisi nedir onu önerirler ,ama herkes için o öneri büyük ihtimalle görüntüsünden dolayı hoşlarına gitmez.
Sen aklına takılanın onaylanmasını istiyorsun bizlerde seni üzmeyecek olanı tavsiye ediyoruz.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Yuki alırsan çok süre geçmeden sanayide bir ustaya BMW aldırırsın
BHonda cb125f modeli çok daha makul olur.

YAHU AŞKIM BALIM BİTANEM BÜTÇE 100 DİYORUM SEN BANA 160 LİRALIK ŞEYİ ATİYOSUN BİDE CROSSOVER DİYE GEÇİYOR YUKİNİN SİTESİNDE TEKKEN AYRI MODEL

Bi de ne bu atar gider steroide mi başladın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar