YUKİ 130-16 YILDIZ CUP YARDIM

1. MOTORSİKLET AŞIRI TİTREME YAPIYOR KIRILAN DÖKÜLEN VİDANIN HADDİ HESABI YOK.
2. TİTREMEDEN DOLAYI BUÇLARA BAĞLANAN BÖLÜM SİLİNDİRDEN AYRILDI. MOTORU TUTAN KULAKLARIN 4 TANESİ KOPTU. MOTOR U SADECE DIŞ GRANAJ VİDALARI TUTUYORDU.
3. EGZOS U TUTAN MOTOR A BAĞLANTI KAMASI KIRILDI İÇİNDE KALDI. EGZOS BİRLEŞİM YERLERİNDE BULUNAN 3 VİDA GENELDE GEVŞİYOR VE DÜŞTÜ Bİ KAÇ SEFER
4.TİTREŞİMDEN DOLAYI KM GÖSTERGEM ÇALIŞMIYOR.
5.KM GÖSTERGESİNDEKİ HİÇBİR AYDINLATMA ÇALIŞMIYOR.
6.1,9 LT BENZİNLE 100 KM YAZMIŞ SATAN VATANDAŞLAR 30 KURUŞ YAKIYOR NERDEYSE KM YE.
7.HAVA FİLİTRESİNİ TUTAN VİDALARIM DÜŞTÜ BAKTIM MOTOR BOĞULUYOR ORADA GEVŞEMİŞ.
8.DİREKSİYON KİLİDİ BUGÜN TAM KİTLEYECEKTİM Bİ BAKTIM ODA GİTMİŞ.
9.YOLDA GİDERKEN KORNA YI TUTAN SAÇ KIRILMIŞ SARKAÇLI SAAT GİBİ SALLANIYORDU.
10.MOTORSİKLETİM 127 CC OLMASINA RAĞMEN TİTREŞİMDEN BOL BİRŞEY VERMİYOR BANA 79 KM HIZI BİR TÜRLÜ GEÇEMEDİM.
11.ARKA DİŞLİYİ TUTAN 4 TANE VİDA YOLDA GİDERKEN KIRILDI.

SERVİSE GÖTÜRSEYDİN DİYEN BELKİ OLABİLİR. YETKİLİ SERVİSİ DAHİL BU MOTORSİKLETLE İLGİLENMİYOR. ÖRNEK GEÇİT MOTORSİKLET,DOĞAN MOTOR,KARDEŞLER MOTOR BANA YAKIN OLANLAR BUNLARDIR. YUKI MERKEZ FABRİKA MOTORSİKLETİ BİZE GETİRİN DİYOR KAMYONETLE SANCAKTEPE İKİTELLİ GİT GEL 800 TL 20.05.2014 MOTOR ÖLÜ DIŞINI GÖRSENİZ SIFIR ZANNEDERSİNİZ

SORUM BU KADAR SIKINTININ ÇÖZÜMÜ VAR MI BENZİN DÖKÜP YAKMAM MI LAZIM MOTORSİKLETİ

Son düzenleme:
Motosikleti
Dominar 250
uçurum bul gözlerini kapa ve bas gaza

Kangosu olan bir arkadaşın varsa yükle arkasına fabrikasına götür. Garantisi varsa ve ilgilenmezlerse tüketici mahkemesine başvur.

Motorsikletin motoruna garanti var diyorlar sadece şase ayrıldı mecbur bi kaç yere kaynak yaptırdım. motor kulakları motorun burç başlantı yerleri. Aslında benim aldığım bana satan 3 kağıtçı bana garantili diye sattı o ilk kaynağı yaptığı için ben geri adım attım. Bugün sadece 2 yer bozuldu direksiyon kilidi ve motorun orada bulunun zincir kapağı kırıldı. İstanbul içi Anadolu yakasında iyi bir tamırci bulabilirmiyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar