yueni motor alcamda bi el atsak?

ağalar ben son derece acemi ve ilk defa motorlu taşıt olarak motosiklet almaya niyet etmiş bi öğrenciyim.ama henüz ehliyeti de almadım ama yazılıyorum.şimdi sorum şu yardımcı olursanız çok sevinirim.2.el sissy barlı 2000 km kullnuılmış bi keeway buldum sizce alayım mı ve bu motorun trafikle bi problemi olmadığını kaza gasp vs de bi probblemi olmadığını nasıl öğreneiblirim.sizce böyle bi aracı olmak güvenlik açısından güvenilir mi motorun fiyatı 2000ytl.ne dersiniz ağalar alayım mı?teknik olarak bi mühendislik öğrencisi olarak yeterli buldum gerçi.sevgi ve saygılarımla

araç 150cc superlight bu arada

Moderatör tarafında düzenlendi:
walla bende senle aynı durumdayım. bende kursa yeni başladım ben transalp alıcam ama tüm istedim şu kurs bitsin alim motoru gerçi motoru aldım sayılır kursun bitmesini bekliyom inşallah benim içinde bu hayırlı olur.

bence ehliyetini al, daha sonra bir sürüş eğitimine katıl, böylece çeşitli motorları kullanma imkanı bulursun, aralarından kendine uygun olanını kendin secersin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Alım satım masraflarıyla o motor sıfırının fiyatına yaklaşabilir.

motor kullanma amacın ne ve scooter mi istiyosun yoksa chopper mi yoksa enduromu yoksa başka bişi mi bunları yazarsan yardımcı olabiliriz

bence scooter al derim bir scooter kullanıcısı olarak

Arkadaşım sıfır keeway resimdeki 2595 ytl daha geçen hafta sordum koy biraz daha rahat uyu seçimin ne olursa olsun kazasız belasız inşallah...

Acele etme derim biraz araştır.Kışın motor piyasası ölüdür birde net olarak tarzını belirle;chopper,racing,enduro,naked onlarıda bilelim birisi 2000 ytl ye motor satıyor diye atlama hemen,:pale: thundersss doğru söylüyor

yardımlarınız ve ilginizden dolayı çok çok teşekkür ederim.almak istediğim motor chopper tarzı inşallah.bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?enduro race yada başka bir tarz düşünmüyorum.teşekkür ederim.

Super Moderator
Keeway forumdaki kullanıcıları tarafından gayet beğenilen, tutulan bir model...
Bence seçimin doğru, yalnız alım-satım masraflarıyla birlikte motorun fiyatının sıfırına yaklaşması gibi bir durum oluyor. Bunu değerlendirirsen büyük bir teknik aksaklıkla karşılaşmayacağını düşünüyorum motorda.
Ama mutlaka Keeway Superlight topiğini oku...

Darbe araştırmasıydı,gasp araştırmasıydı,falan filan derken kandini soğutma derim.Sıfırlarıda bir araştır.Bu ara sıfırlar alınabilir durumda.Kafan rahat olur.:cat:

selam arkadaşlar benim yamaha rx 135 king vardı bende super light 150 almayı düşünüyorum acaba 100 km ile giderken motor uzun yolda beni çok rahatsız eder mi?

başlık yueni motor alacam olunca yoksa dedim yueni marka bir çinli daha mı çıktı piyasaya düşündüm birden ama değilmiş...
bende acizane fikirmi belirtecek olursam 0 km mala kıymet yetmez, kafan rahat eder, aman rodajda iyi mi kullanıldı kötü mü kullanıldı, bi yerine bişey mi olur diye tasa çekmezsin, en azında 0 alırsan motora ne yaparsan sen yaparsın başakasının yaptıklarıyla uğraşmazsın, bence bekle 500-600 lira daha ayarla ondan sonra sıfır al motorunu, kafan rahat etsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar