Yozgat Sorgun Motosiklet Festivali. 21-22 Haziran 2014

Yozgat sorgun motosiklet kulübü tarafından bu sene 2. si düzenlenecek olan festival e kulüp başkanı tarafından herkez davetlidir... 21-22 haziran tarihleri arasında yapılacak olan festival de süpriz sanatcılar ve gösteriler yapılacaktır... istanbul pendik den biz 3 motor gideceğiz... gelmek yolda eşlik etmek isteyen ve bu atmosferi solumak isteyen olursa bekleriz...

20 haziran cuma akşamı 21,00 gibi yola çıkıp ankaraya kadar yol alıp ankra elmadağ arası konaklama yapacağız... sabahın ilk ışıkları ile kırıkkale ve yozgat ve sorgun a ulaşacağız... pazar günu öğle saatlerinde dönüş yoluna geçeceğiz... kulüp başkanı nihat alan karşılayacak bizi... geçen sene çok eylenceli ve anadolu insanına yakışır derecede saygılı geçti...
1-ramazan can
2-sedat adgu
3- erol kadaifci

yola 2 cbr 125 ve bir adet pulsar 200 ile çıkıyoruz... sorgunda festival alanında kamp yapacağız...
ortalama 80-100 km hızlarda seyredilecektir... gelmek isteyenleri bekleriz... teşekkürler....

Soma'daki maden faciasında ölenlere allah dan rahmet yaralılara acil şifalar kalanlara ise sabır dilemekden başka bir şey gelmiyor elimizden...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:48 ----------

Güncel ...

Ankara'da yaşayan Yozgat/Sorgun lu olarak gurur duydum gerçekten, iyi eğlenceler size....

Sizi de bekleriz. Ankara dan bir arkadaşım daha katılacak. Hyosung gt 250 r ile... sizide bekleriz.

Tarih uysaydı ilk gezimi sizinle yapmak isterdim ama maalesef çalışmam lazım...

Tarih uysaydı ilk gezimi sizinle yapmak isterdim ama maalesef çalışmam lazım...

bir snraki gezide görüşmek dileğiyle diyorum....

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------

eğer kaza yapmamış olsaydı sedat özsan yani sedat57 arkadaşımızda bizimle gelirdi... ama ağrıları sızıları devam ettiği için şuan zor olduğu için teklif bile etmedim...:cherry::cherry::cherry:

Bir aksilik olmaz ise ben de Ankara'dan katılmayı düşünüyorum

Çantaları temin ettik demek istemiştim yanlış yazmışım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------

Bir aksilik olmaz ise ben de Ankara'dan katılmayı düşünüyorum

saatler uyarsa biz sana yada sen bize takılabilirsin... ankarada ablamlarda misafir olacaktık ama ankara kırıkkale arasında gece çadırda kalmayı planladık... yer mekan önerisi olan varmı...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

https://www.facebook.com/pages/Sorgun-motorsikletciler-spor-kul%C3%BCb%C3%BC/148945748510598?fref=ts

facebook adresini atayım sorgun daki motordu dostlarımızın....

https://www.facebook.com/pages/Sorgun-motorsikletciler-spor-kul%C3%BCb%C3%BC/148945748510598?fref=ts

heyecanla izin tarihimi bekliyorum

erol çok güzel olacak yolculuk.. şuan kendime 1 günlük şöför arıyorum.. eğer şöför bulursam cuma güne öğlen çıkıp yolculuğu daha zevkli hale getireceğiz...
uyku tulumunuda yeniledim....
depo üstü çantada tamamdır....

arkadaşlar allah izin verirse bir kaza bela olmazsa sedat kardeşimizde gelecek bizimle...
1-ramazan can
2-sedat adgu
3- erol kadaifci
4- sedat özsan

Bir Aksilik çıkmazsa ben de Ankara'dan CBR 250R ile katılabilirim size. Geçen seneki etkinliğe ait fotoğraflara falan nerden erişebilirim. Biraz araştırdım fakat bulamadım

hadi bakalım boluya gelmeden belim ağrırsa geri dönerim ona göre :queen:

Ağrımaz kanka dinleniriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:56 ----------

Bir Aksilik çıkmazsa ben de Ankara'dan CBR 250R ile katılabilirim size. Geçen seneki etkinliğe ait fotoğraflara falan nerden erişebilirim. Biraz araştırdım fakat bulamadım

valla bize katılırsanız iyi olur...

burada gerekli açıklamalar ve resimler mevcut.. ayriyetten nihat abiyi eklersen özel resimlerde atar..

Tabiki katılırım. Ekliyeceğim mesaiden sonra ;)
bu arada akşam çok geç saatlere kalmazsak demetevler tarafına uğraya biliriz.. ama net değil yani...

şuan program söyle akşam 20:00 gibi istanbul pendik den hareket edilecek.. düzcede lokman a uğranıp bir bardak çay içilip yeniden yola çıkılacak.. sanırım 01:00 gibi ankaraya varılacak... gidecek arkadalaşrın yol durumuna göre elmadağ veya kırıkkalede çadır kurulup yatılacak( ben sorgun a kadar gitmek den yanayım ama yorgun arkadaşlar olursa kontak kapatırız...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar