[Yozgat - MT]

sağol adamım iyiyim..hafta sonu yaptığımız gezi iii geldi...yozgatlılar istanbulda bir ara buluşalım...sayımız oldukça fazla...

Abicim keşke vakit olsada katılabilsem organizasyona.P.tesi-Salı okul var, Çarşamba-Perşembe-Cuma staj var, C.tesi-Pazar'da dershane var.Anca tatil olucakki 29 ekim ya da kar tatili o şekilde size katılmam için vakit oluşuyor:)

Abicim keşke vakit olsada katılabilsem organizasyona.P.tesi-Salı okul var, Çarşamba-Perşembe-Cuma staj var, C.tesi-Pazar'da dershane var.Anca tatil olucakki 29 ekim ya da kar tatili o şekilde size katılmam için vakit oluşuyor:)

kardeşim sal kendini, bu kadar yorma kendini, kendine de vakit ayır. şaka bir yana Allah kolaylık versin.

İst Yozgatlılar fedarasyonundan Yaşar Türk diye bir arkadaşımız var sizlere fedarasyon adına güzel bir birliktelik hazırlayabilir

Ah bea usta keşke dediğin gibi kendimizi salabilsek ama bu sene dişimi sıkıcam sonrası rahat olucak inş.

Ben senin söylediğini yaklaşık 10 yıldır söylüyorum, her geçtiğin sınav arkasından daha zor bir sınavı getiriyor. İnşallah hepsini başarıyla geçersin.

Herkese hayırlı günler. Allah işlerinizde kolaylık ve hayırlı bol kazanç versin sevgili hemşerilerim

onlarada sordum ama yok dediler zaten erciyes ticaret ver onulada kavga edecektik sanki kayaya kazık çakar gibi cevap verdi oda zoruma gitti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 PM ----------

Ünlü notor vardı o ne dedi. veya mobilyacıların arkasında da görmüştüm bikaç tamirci yapamıyorlar mı onlar?

onlarada sordum ama yok dediler zaten erciyes ticaret ver onulada kavga edecektik sanki kayaya kazık çakar gibi cevap verdi oda zoruma gitti

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 PM ----------

Abicim motorun çok güzel şarap gibi yıllar geçtikçe ve üzerindeki kişiyle bütünlük sağlamış yaş bakımından, Allah kaza bela vermesin ama açıkça söyliyim motorda gözüm kaldı hatta bir öneride de buluniyim opak siyaha boyarsanız herkezin gözü kalır motor resmen ben karizmayım der...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar