sağolun çok iyiyim sizler nasılsınız....................Ses... Ses... 123 ses deneme... Test test...
Ankaradan selamlar hemşolar. Nasılsınız?
sağolun çok iyiyim sizler nasılsınız....................Ses... Ses... 123 ses deneme... Test test...
Ankaradan selamlar hemşolar. Nasılsınız?
sağolun çok iyiyim sizler nasılsınız....................
Valla hemşolarım dikkat etmek lazım derim. Belki şu TİTAN cılar vardı ya hani titan titana idi. Hatırlarsınız dolandıcı olmasınlar. Geçende böyle birşey vardı televizyonda haber konusu olmuştu.ilk önce belli miktarda para veriyorsun sonra getirdiğin her üye başına para alıyorsun ürün göstermelik. Dikkat edin derim
valla ne desek boş kunuşuruz.. tam olarak bişey diyemem ...insallah alışveriş yapan arkadaş varsa onlar bilgi verirler burdanç.....
Valla hemşolarım dikkat etmek lazım derim. Belki şu TİTAN cılar vardı ya hani titan titana idi. Hatırlarsınız dolandıcı olmasınlar. Geçende böyle birşey vardı televizyonda haber konusu olmuştu.ilk önce belli miktarda para veriyorsun sonra getirdiğin her üye başına para alıyorsun ürün göstermelik. Dikkat edin derim
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:Bana da pek mantıklı gelmedi. Ama adres bizim memleket olunca belki bir bilgisi olan, tanıyan falan vardır dedim o yüzden buradan sizlere sordum.
Adamların adresi:
Gültepe Mahallesi Bulamaşlı Cad. No : 29
Yerköy
Yozgat
66900
Türkiye
Yolu o taraf düşen olursa bi göz atıversede bizleri bilgilendirse ne iyi olur yafuu...
Burdayız[/Q burda oolduğumuz zaman foruma ses getirelim....
Saygıdeğer hemşerilerim herkese merhabalar.Allah kazasız belasız güzel günlerde motor kullanmayı hepimize nasip etsin. Hiçbir motor kallanıcısının tekerine en ufak taş dahi değmesin diyerek bugünkü YOZGAT MT topiği çorbasına küçük bir kaşık tat-tuz katsın düşüncesiyle görevimi yapmış olmanın engin mutluluğunu yaşıyorum.:cherry::rendeer: