Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
saolun varolun

yozgatın gülü be yürü kim tutar seni sanki resimdeki yer sakarya il sinirina yakın bi yer gibi:silent:
selam arkadaşlar ben yozgat mt yok biliyordum.. hiçte incelememiştim... arkadaşlar bende yozgatlıyım..istanbul da doğma büyümeyim..... yılda enb az 6-7 sefer yozgata gelirim.... bunun 4 tanesi kesin motorla olur...... hepinizle tanısmak isterim.. [email protected] msn adresim...eklerseniz konusuruz....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:13 AM ----------
bide resim atayım dedim....
aman kardeşlerim topik çok zayıf kalmış siteye giren hamşerilerimiz bir-iki kelime de olsun bişeyler yazsın paylaşsın hem irtibatı kesmemiş oluruz, hemde denk gelirse YOZGAT a geçtiğimizde buluşup tanışma imkanımız olur.Tabiki bu şuanki bulunduğumuz illerde de olur ama YOZGAT ta bir başka olur diye düşünüyorum.
arkadaşlar yozgat mt olarak istanbulda bir toplanma yapalım... kopmayalım aktif olalım....
Herkese günaydın.Bana uyar neden olmasın.Çokda güzel olur.Yeterki herkesin müsait olduğu bir güne denk getirelim.Ben Varım
İstanbul'da YOZGAT'ın SERİN RÜZGARINI estirelim hep birlikte