[Yozgat - MT]

Yıkılmadık ayaktayık dertlerimizle başbaşayııık. :) .
Pes etmiş gibi görünüyorsun ramazan sonundaç

hemşerilerim nasılsınız... ben çook iyiyim..nihat abi geçen günlerde kaza yapmıştır.. motorunda hasar var fakat kendisin çok şükür yok bişey...

Kırıkkaleye girince ara tanışalım. "Yasin Tel: 0 544 6037707 "

arkadaşlar yozgat seferinden dün geldim... yolculuk güzel ve zevkli idi....
kırıkkalde beni ağırlayan abime çook teşekkür ederim... vakit ayırdın oruç ağız benimle ilgilendin tekrar teşekkür ederim.. sekilide bulunan kavun satan ve bana zorla bal gibi kavun yediren delikanlı arkadaş ismini hatırlayamadım ama iyiki varsınız.. yoksa insanlık ölecek...

tekteker ramço dostum tam fanatik yozgat'lısın.

bu arada avusturya'nın yarısı yozgatlı, bunun sebebi hakkında bir bilgin varmı acaba:)

tekteker ramço dostum tam fanatik yozgat'lısın.

bu arada avusturya'nın yarısı yozgatlı, bunun sebebi hakkında bir bilgin varmı acaba:)

buunun sebebi hakkında bilgim var ama burda anlatsam bazıları olmaz öyle şey bu yalan saçma gibi fikirler sunarlar.. .. yaşı 50 nin üzerinde bir yozgatlıya sordunmu sebebini ta kurtuluş savaşı yıllarına dayanarak anlatır ki bu süreç 1995 yılına kadar uzar....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:17 ----------

bu arada bayram seferlerime bu gün son vermiş bulunuyorum.. kurban bayramı dokuz gün... çook daha fazla sefer ile çok daha kazanç....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar