YouTube’daki görüntüye şok baskın!

youtubemotosiklet.jpg
Polisler kendisini motosikletiyle hız yaparken çeken adamın YouTube’a verdiği videosunu izledikten sonra adamın kapısına dayandı… 37 yaşındaki Jeremy Parrott evinden dışarıya adım attığı andan itibaren kendisini filme almaya başladı. Hız tutkunu İngiliz motosikletine binip kamerayı ön camının arkasına yerleştirdi ve gazladı. Saatte 160 km hız yapan Parrott bu görüntülerini YouTube’a yolladı.

YouTube’daki yarışçıyı tesadüfen izleyen İngiliz polisi görüntülerde yer alan evin numarasını tespit ederek Parrott’u aşırı hız yapmaktan tutukladı. Birkaç saatlik sorgusunun ardından serbest bırakılan yarışçı video görüntülerinden hız yaptığı tespit edilerek yakalanan ilk kişi olarak YouTube tarihine geçti.

Kaynak: Milliyet

Moderatör tarafında düzenlendi:
böyle bir olay anca15-20 yl sonra türkiye'dede olabilir . şimdilik ülkemizde gerçekleşmesi imkansız bir olay. ayrıca o motor ile max 160 km gitti diye adam madalya vermek lazım 290 km hızları görseler kalpten gitcekler demekki:cyclopsan

ayrıca anlamadıgım bir şey var forumlarda görüyoruz eleman racing motora atlayıp uçuk hızlara çıkıyor ve bunun görüntüsünü bütük forumlarda yayınlıyor. 1-2 tane emliyet mensubu forumlara üye olsa bu tür videoları yayınlayanları bulması sadece 1-2 haftasını alır. ama bu ugraşlar için de olan yok sanırım:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bahtsız deveyi çölde kutup ayısı öpermiş......

Ghostrider'ı yakalasınlar ya sıkıyosa :)

Yakaladılar zaten... Ama roportaj yaparken :cherry:

Geçen beni de yakaladılar :bounce: Bir yerde durmak zorunda kaldım , yanıma hızlı adımlarla 2 kişi yaklaştı... "SIVIL POLIS KONTAGI KAPA MOTORDAN IN!" diye bi hışımla geldiler...
Ben tabi ne olduğunu kestiremiyince dreksiyonu kitleyip anahtarı cebime koydum... Meğerse motor çalınmış onu araştırıyorlarmış :cherry:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla biz bu makinaları sütçü beygiri diye almıyoruz tabiki basacaz ,,hatta sündürecez..tabiki makul vede uygun yerlerde..O makinaları alan adam zaten o hızları mutlak yapar...

Polisler kendisini motosikletiyle hız yaparken çeken adamın YouTube’a verdiği videosunu izledikten sonra adamın kapısına dayandı… 37 yaşındaki Jeremy Parrott evinden dışarıya adım attığı andan itibaren kendisini filme almaya başladı. Hız tutkunu İngiliz motosikletine binip kamerayı ön camının arkasına yerleştirdi ve gazladı. Saatte 160 km hız yapan Parrott bu görüntülerini YouTube’a yolladı.
kaynak: Milliyet

onlar mil kullanıyor, 160 mil/s = 257.5 km/s

Milliyet km ile mil'i karıştırdımı:silent:

bende diyorum öyle bir makina için 160 km normal hatta düşük bir hız:mrgreen: . mil olayı bana daha mantıklı geldi:cherry:

Milliyet km ile mil'i karıştırdımı:silent:

bende diyorum öyle bir makina için 160 km normal hatta düşük bir hız:mrgreen: . mil olayı bana daha mantıklı geldi:cherry:

Zamanında Marco Melandri fotoğrafının altına Kenan Sofuoğlu yazmış gazete(gözlerimle gördüm), pek dikkat etmiyorlar böyle şeylere..

şimdi farkımız ortada işte, adamlar gorevine sagdık.. ve aldigi paranin hakkını veriyorlar...

gecen ay cumartesi gecesi Gittardando'nun artcısı olarak yol aliyorduk ve bi anda yol hakkı bizdeyken 35 rz plakali bi şahin kavsaktan bizi gore gore yola atladi, mesafe cok degildi, kotu atlattik ve o an gittik dedim...

o sinirle peslerine takılıp aklımdan geceni yapacaktim.takibe basladik o sirada arabasinda oturan polislere hizli hizli ve sinirli bi sekilde olayi anlattim bize ne dediler biliyormusunuz,
UGRASMAYIN, KAFALARI GUZELDIR, SILAH YADA BICAKTA VARDIR ONLARDA...B.K YOLUNA GİDERSİNİZ... bu dediklerimde hic bir abarti yok hatta fazlasini bile dediler...

simdi benim anlamadigim madem polissin plakayi da verdik,aracta yakında... ee bunlari soyleyecek kadar beynin calisiyoda, araci durdurmaya mi calismiyor...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnternetin yararları olarak yayınlamak lazım bunu :queen:

kendi kaşınmış, hava atmanın sonuclarına katlanmak lazım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar