youtube yine kapandı hayırlı olsun

abi yine kapattılar ensonunda ıp numaramı gizliyip öyle giricem onu istiyolar:queen::queen::queen:

yok hocam ben denedim olmuyo IP adresi gizliyince olmuyo yeni bişey yapmışlar sanırım en iiyisi başka bi video paylaşım sitesine hucum etmek neden kapatırlarki youtube anlamam yani :silent::silent::silent::silent:

Kapanmadı youtube sunucuya bakım yapıyorlar sanırım..
Alternatif olarak pikniktube diyorum :)
En azından yerli

Evet bızım mahkeme kararları cok afersınız uzulurek soyluyorum ama yalama oldu :) Ac Kapa Ac Kapa Artema :p

arkadaslar bizim mahkemeler bosuna vermiyor bu kararlari,,ulkemize herifler kufur ediyor site uzerinden amerikaya yaptiklarinda hemen kaldiriyorlar ama turkiye isin icine girdiginde tik yok..akillansinlar biraz..

arkadaslar bizim mahkemeler bosuna vermiyor bu kararlari,,ulkemize herifler kufur ediyor site uzerinden amerikaya yaptiklarinda hemen kaldiriyorlar ama turkiye isin icine girdiginde tik yok..akillansinlar biraz..

Haklısın ya, sonuna kadar destek. Sallandıracaksın Youtube'u, Google'a erişimi engelleyeceksin, Florida'yı basıp Wikipedia sunucularını da kıracaksın! Özgürlük dediğin böyle gelir, sopa yiyip akıllanmadan özgürlük mü olurmuş canım!

Khutuck izninle...

Siiilifke
Siiinema

:cherry:

--- --- edit --- ---

Arkadaşlar bu durum şuna benziyor!

Adamın biri ulu orta sana sövüyor. Sen sadece kulaklarını kapatıp, duymamaya çalışıyosun... :farao:

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kütük ve viper;

Alnınızdan öpüyorum.:rendeer:

Sizi yetiştirenlerin de ellerinden öpüyorum...

Afferin....:cat:

Biz uluslararası platforma kendimizi yeterince ifade edemedigimiz sürece daha çok siteye erişimi engellemek zorunda kalırız.....

Ben parayı ankara mahkemesinemi ödüyorum türk telekomamı? Parasıyla değilmi arkadaş..

Özgürlük kısıtlanıyo arkadaşlar her anlamda, kim biilir neye dayanarak kapattılar?!

Belki çok büyütülecek bi konu değil ama çok denk gelmeye başladım bu site kapatılma uyarılarına..

Bizim tarafımızda parası ödenmediği zamanda icraya kadar gitmesini biliyorlar ama
:p

olaya bu kadar dar açıdan bakma arkadaşım, youtube kullanıcılarının yüzde kaçı küfür eden grubun içinde sence? bi avuç kendini bilmez yunanlıdan başkası değil.. pire için yorgan yakmak bu.. kaldı ki bu videoları yükleyen youtube nin sahipleri değil kullanıcıları. ben şimdi bu forumda türkiye ye hakaret içeren bi takım yazılar yazsam ve adminde bu yazıyı sildikçe yenisini eklesem, banladıkça yeni üyelik alsam, sonrada gidip siteyi şikayet etsem, bu forumunda kapanma tehlikesi var. yani yapılan şeyler saçmalık!

bugün birkaç sitenin kapatılmasını ufak tefek önemsiz birşey gibi görebilirsiniz, yarında normal birşeymiş gibi görmeye başlarsınız. e tabiki ertesi günde başka şeylere sansür gelmeye başlar, birikir gider.. bir bakmışız elimizde hiçbirşey kalmamış.

SANSÜRCÜ ZİHNİYETLE HİÇBİRYERE VARAMAYIZ!

dns lerde yapılacak ufak bi değişiklik ile girebilirsiniz..
ama yemio şimdide :p

Son düzenleme:
Deve kuşu misaliyiz,adamlar yüzümüze sövüyodu,şimdi kafayı kuma gömdük,totomuza sövüyolar ne değişti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar