Youtube videolarını indirmenin en kolay yolu

Youtube videolarını indirmenin en kolay yolu
04.06.2008
Youtube'da izlediğiniz videoları kolayca bilgisayarınıza indirmenizi sağlayan yeni bir site kuruldu.

Youtube videolarının adreslerini www.v-indir.com 'a giriyorsunuz. www.V-indir.com dosyayı isterseniz olduğu gibi isterseniz müzik dosyası, isterseniz görüntü dosyası olarak bilgisayarınıza indiriyor.

www.V-indir.com , Youtube kapalıyken bile arama yapabiliyor. Mahkeme kararıyla kapatılan Youtube'dan V-indir.com sayesinden istediğiniz klipleri bilgisayarınıza indirebileceksiniz.

http://sabah.com.tr/haber,B8BD78B5A3B7485D9020BB4F281AA129.html

Bilmeyenler varsa işlerine yarayacağına eminim.

Sayın mod lar kesinlikle site ile alakam yoktur reklam falan diye düşünmeyin....

Son düzenleme:
Faydalı bir konu bence.. :cat:

Abi bence de gayet faydalı. daha önce youtube dan video indireceğiz diye denemediğimiz yol kalmamıştı. Bu adamlar tam sıyırtık çıkmışlar videoları istersen mp3 formatında indirebiliyorsun. Tabi nasıl yapıyorlar anlamış değim. Hele ki youtube erişiminin kapalı olduğu şu günlerde. :queen::queen:

Faydalı ama mahkeme burayı da kapatır görürse, haberiniz ola.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede faydalı oldu bu konu teşekkürler :cat:

ddh

arkadaşlar REAL PLAYER diye bir ses ve video oynatıcı var programı kurarken ek bir program daha kuruyor kurduğu ek program internet sitelerinde izlediğiniz bütün videoları ama büntün videoları indirebiliyorsunuz (youtube,videogoogle,..........) yani ben alpellanın sitesindeki videonun üzerine mause yi getirdiğim anda bana indirilsin mi diye soruyor gayet güzel program

tessekkurler hocam bende programı var ama kapalı oldugu ıcın ındıremıorum

Repleri unutmayalım beyler, emeğe saygı, sömürücü olmayalım.....

:queen:Muhahahhaha :queen:

Teşekküre gerek yok arkadaşlar. Gazetede okudum ve bundan buradaki arkadaşların yararlanmasını istedim o kadar....

Ama yinede repleri unutmayalı....

:queen::queen::queen:

Burasıda hayali rep tuşu olsun bari= *****

arkadaşlar REAL PLAYER diye bir ses ve video oynatıcı var programı kurarken ek bir program daha kuruyor kurduğu ek program internet sitelerinde izlediğiniz bütün videoları ama büntün videoları indirebiliyorsunuz (youtube,videogoogle,..........) yani ben alpellanın sitesindeki videonun üzerine mause yi getirdiğim anda bana indirilsin mi diye soruyor gayet güzel program

bencede en iyisi real player:cat:

çünkü her videoda işe yarıyor, sadece youtube da değil..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
türkcelim emeğe saygı rep+fasulye..:mrgreen:

arkadaşım gerek yok indirmeye falann...daha önce verildimi bilmiyorum ama...

www.ktunnel.com gir aşağıda youtubenin yanındaki butona bas youtube desin... :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar