Youtube Motorsiklet Kanalları

Herkese selam, youtube ya da benzeri platformlarda düzenli olarak motorsikletle ilgili paylaşım yapan kanal(kanallar) var mı(Eğitim, inceleme vs)? Malesef Altın Elbiseli Adam'ı kaybettikten sonra başka kanal bulamadım.

Teşekkürler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Allah Allah? Youtube'da motosiklet inceleme vs yazınca çıkmıyor mu? Ne kadar enteresan? :wiinkk:

Motosikleti
D400
Bence arkadaş "doğru bilgi" olarak sormustur.

Eline kamera alan inceleme tanıtım cekiyor

Eğitim için tek bir kaynaktan faydalanmayın ne kadar farklı yerden bilgi edinirseniz doğruya o kadar çabuk ulaşırsınız.

motapextv adında bir kanala var 5-6 videosu var ama eğitim adına güzel videolar, tavsiye olunur.

motoron, motorcu muhabbet, deneme tahtası en objektif olanlar bunlardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesef benim vlog kanalından biliyorum kavga dövüş olmadan kimse senin ne yaptığını ne eğitim verdiğini zerre kadar ilgilenmiyor

kavga dövüş çıplaklık olmadan yaptığın videolar ile kalıyorsun kimse izlemiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesef benim vlog kanalından biliyorum kavga dövüş olmadan kimse senin ne yaptığını ne eğitim verdiğini zerre kadar ilgilenmiyor

kavga dövüş çıplaklık olmadan yaptığın videolar ile kalıyorsun kimse izlemiyor

At işe yariyor mu?

Eğitim adına artık kimse bu işi yapmıyor. Motopixel denilen kanal sponsorlu tanıtımlar yapan bir kanal, onun gibi yüzlercesi var zaten. Sadece kamera ve prodiksiyonu kuvvetli.

Motosiklet Tanıtım kanalı olarak şu an en kaliteli içerik sağlayan kanal : motodivit ( gördüğüm en samimi ve kendi gücüyle bu işi yapan bir kanal )

İnceleme ve samimi paylaşımlar yapan gerçekten bir motovlog gibi davranan bir kanal : koloçan ( gerçekten motosiklet üzerinde vlog yapan bir kanal )

Sadece ürün ve aksesuarları gösterim yaparak sergileyen : özen tv ( amacı satış olmadan sadece ürünleri göremeyen kullanıcılar için farklı açılardan ürün sergileme ve basit özelliklerini anlatan bir kanal )

Bu kanallar dışında yüzlerce motosiklet ve tamir bakım ıvır zıvır kanalı var hepsi biryere yakın kanallar. 40 yıllık motosiklet hayatımda bir gün karşılaşmadığım bir kez adını duymadığım kanallara bakıyorum youtube üzerinde sahte takipçiler ve fake izlenme oranlarıyla kral olmuşlar. Maalesef aea dan sonra bu çizgiye yaklaşabilen yok. Çünkü aea sadece motosiklet değil hem ekonomik anlamda hemde geçmiş birikimi ile çok daha dolu bir karakterdi. Şimdi youtube dan 200 tl geldiğini gören nasıl daha fazla gelir derdine düşmüş durumda.

Bu kanallar sadece kendi işini yapan benim denk geldiklerim. Bir videoda gitar çalan ötekinde motosiklet tanıtan ötekinde bedava gelen bir ürünü tanıtan kanallar değil. Herkes bir iş yapmalı ve bu işin üzerine gitmeli. Motosiklet ayrı bir teknoloji aksesuar ayrı bir teknoloji motovlog ayrı bir ruh hepsini yapacam derken ele yüze bulaşmasındansa tek bir işi düzgün yapmak herzaman en doğru olan. Altın elbiseli adam tam bir faydalı bilgiler adamıydı. Zaman zaman yaptığı aksesuar tanıtımlarını kendi motosikletine ve kendi ölçülerine göre yorumladığı için çok tutulmamıştı. Fakat öğrettiği bilgiler ve bu videolar asla unutulmayacak.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
motorcu muhabbetinden ötesi yalan, barkın abinin çizgisinde tek o var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar