youtube için yardım!

youtube ye girmek isteyenler içerii

ewt beyler bayanlar youtubeye gırmek ıcın 2 yontem bulunmaktadır belkı daha fazla vardı ama ben suanlık 2 tanesını bılıom

1.YÖNTEM
dns ayarlarını degıstırmek:
masaustunde bulunan ag baglantılarıma sag tus tıklayın ve ozellıkler secenegıne tıklayın
acılan pencerede yerel ag baglantısına sag tıklayın ve ozellıklere basın
acılan pencerede tcp/ıp secenegıne tıklayın
dns ayarlarına yeglenen dns sunucusu 208.67.222.222
dns sunucusu bölümüne de 208.67.220.220 olarak yazın
ve tamama basın bılgısayarınıza reset attıktan sonra youtubeye gırebılırsınız

2.YÖNTEM
ınternet exploreden adres bolumune http://208.65.153.253/ yazmak :)

sımdı bol bol vıdeo ızleyebılırsınız :)

napim be aaaa :p konunun baslıga bak ''sonunda buda oldu youtube engellendı'' ben ne bılım burda gırme yontemı oldugunu :)

Farklı,uğraş gerektirmeyen güzel bir yöntem...Sayın moderatör arkadaşlar konuyu silmeyelim yada kilitlemeyelim lütfen çünkü gerçekten farklı ve kolay bir yöntem:cat:Diğerleri çok uğraştırıyor dns falan:cherry:

bunlara gerek yok Tree Walk adlı programı arattırın google amcadan yukleyın pc ye butun yasaklı sitelere çözüm getirin :)

arkadaşlar youtube yine engellenmiş.2-3 ay önce engellendiğinde DNS ayarları verip yabancı ülkenin üzerinden giriyorduk.acaba o DNS ayarlarını(no;) hatırlayan var mı aranızda :silent:

Youtube Gırme

Arkadaslar bılındıgı uzere youtube kapatıldı ve bız motor vıdeolarından uzak kaldık ama Türklerde ıs bıtmez
Şimdi sizlere verecegım lınkle youtube gırebılırsınız

http://www.beatfiltering.com/index.php/1010110A/a61ebaa28fe17d0af444a8801a16be81b6a166908315917

Bu lınkden youtube yabancı bı ıp gırıs yapmıs olursunuz.

Saygılar ByPaTr10:bounce:

Dip Not:Şimdi bazı arkadaslar motor sohbetıyle ne alakası var derse
bende youtube olmayınca motor vıdeolarını ızleyemıyoruz dıyecegım..!

Lütfen mod abılerım bu konuyu tasımayın cunkü;
En cok gırılen yer Moto sohbet topıcı burda durursa cogu ınsan yararlanmıs olacak.

Son düzenleme:
Proxy ile site dolasmak kisisel bilgilerinizin risk'e edilmesi yani sira , ozellikle mahkeme kararlari ile yasakanmis ise basiniza olmadik isler acar , bilginize.

Yasaklanmis websitelerine proxy ile giris yapmak legal degildir , legal olmuyan islere bulasmak sucdur :)

Not: Baslikdan anlasilabilecegi gibi "Youtube Girme" :) toplanalim alalim yada kiraliyalim hizli trafiklere elverisli bir kac tb hiza sahip olan sunucu bagimli kalmiyalim

Son düzenleme:
Abi bu siteye yanı youtube gırme ıle ılgılı bır suru sıte var ama ben onaylı sıte lınkı verdım tum Dünyanın kullandıgı bır sıtenın lınkını verdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar