Youtube Hakkında - Açıldı mesajları sayfa 6'da

dusundum de, bu sitenin Turkiye'de yasaklanması tek ise yarayabilir; youtube un kazancı azalır, bu da ona ceza olur. yani bu da, Turkiye'nin yapılan harekete karsı durusunu gostermez mi?
yanlis mi dusunuyorum? bilmedigim biseler var mı?

Tepki göstermek isteyen kaldığı yerden devam etsin, youtube'a erişmek isteyen DNS değişsin. Neyi tartışıyorsunuz ki? :)

Bırakın da kendi kararlarını kendileri versin insanlar, dışardan dayatmayla olmuyor bazı işler. Benim adıma karar veren bir mahkeme istemiyorum ben :p

öyle de, bunu yayınlayan, ve bu kanalla zengin olan bi site soz konusu... tavır almayalım mı?
ben simdi çeliştim?!

You tube'a konan bir video 3 saat incelenip ondan sonra yayınlanıyor. Yani ben daha önce koydum biliyorum. Bu incelemede bu videolara izin veriyolarsa, daha önce yaşananlara rağmen hala izin veriyorlarsa, You tube yönetimi de o videoları hazırlayanlarla aynı kafadandır zaten. Valla beni hiç rahatsız etmiyor bu tarz videolar. Fakat Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri ülke adına bir karar alıyorsa da sonuna kadar desteklerim.

Bişi demedim boşverin :cherry:Neyse ben ufaktan kaçayım buradan:cherry:

arkadaşlar allah aşkına yaptığınız eleştirilere bakın...ters yönde yorum yapan arkadaşların çoğu youtube'deki o iğrenç videoları izlememiştir eminimki...hatta bunların kaldırılması için mail yoluyla binlerce başvuru yapıldı ama yine kaldırılmadı...yani adamlar bizi bir nevi tiye almadı...arkadaşın biri demişki sanki tr'de engellenince yurtdışında girilmiyomu...evet giriliyor ama tr'deki engellemenin youtube'nin tıklama sayısındaki azalışı ve maddi kaybını düşünebiliyomusunuz...işte o kafasını kuma gömüyor dediğiniz insanlar bunun peşinde...yani bir nevi ceza...bunu verende TC'da kurulu bir yerel mahkeme...bence en iyisini yaptılar sonlarına kadar destekliyorum...yakışan burdu zaten...adamlar resmen bizi aşşağılıyorlar,küçük görüyolar hakaret ediyolardı bu tavırlarıyla...birazcık kaybedecekleri euro'cuklar ve koca bir milletin tepkisi belki biraz akıllarını başlarına devşirmelerine sebep olur he ne dersiniz...???

Sağol ya ben de yazcam yazcam herkes bana saldırır diye yazamıyodum :)

İzlemeyin abicim, açın pikniktube izleyin bi süre.

İlk yaptığım yorumda yazdığım şey siteyi Bilişim Suçları Şube Müdürlüğüne şikayet edenlerin biz olduğumuzdu ama baktım herkes tepki gösteriyor hemen geri sildim yazdıklarımı:mrgreen:

You tube'a konan bir video 3 saat incelenip ondan sonra yayınlanıyor. Yani ben daha önce koydum biliyorum. Bu incelemede bu videolara izin veriyolarsa, daha önce yaşananlara rağmen hala izin veriyorlarsa, You tube yönetimi de o videoları hazırlayanlarla aynı kafadandır zaten. Valla beni hiç rahatsız etmiyor bu tarz videolar. Fakat Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri ülke adına bir karar alıyorsa da sonuna kadar desteklerim.

:cat::cat::cat::cat::cat:

NOT: siz coktaan, bu konuyu gundeme getirmissiniz syrianayla yahu.. ben yeni gordum .)

Son düzenleme:
bende mozılla kullanıyorum fakat turkce bende acılmıyo
fakat benım mozılla guncellestırmedım o yuzden mı

eywallah bır arkadasta mozılla kullandıyo bı denıyım mozılla olursa burayada yazarım

mozıllada acmıyor arkadaslar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar