Youtube Hakkında - Açıldı mesajları sayfa 6'da

Baska bir sitede okudum fakat inanamadım girmeye çalıştığımda ise açılmadı program kullanarak girebildim sanırım telekom engelledi

evet bende gıremedım neden engellendıyse ıcınde sakıncalı bıselerde yoktu ınsallah engel kalkar

Baska bir sitede okudum fakat inanamadım girmeye çalıştığımda ise açılmadı program kullanarak girebildim sanırım telekom engelledi

yaw bu telekomun amacı ne ya ::rantinp:
iyice saçmaladılar artık:pr:
zaten dünyada en pahalı interneti Türkiye olarak biz kullanıyoruz bunun üstüne bir de siteleri engelliyolar:pr:

hülen ben de arıza falan var sanıyordum. :bounce:

Youtube'a erişim 2. kez engelendi

Dünyanın en popüler video paylaşım sitesi olan YouTube'a erşim engellendi. Siteye girenler karşılarında Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi'nin uyarısıyla karşılaştılar.
19 Ocak 2008 00:01
Yazı boyutunu büyütmek için
Youtube'a erişim 2. kez engelendi

Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi’ne başvurarak Türkiye'de pek çok kişinin girdiği "youtube.com" sitesine erişimin engellenmesi talebinde bulunmuştu.

Sitede ‘turko maymun’ diyerek Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edildiğini ve yapılan yayının durdurulması isteğinin yerine getirilmediğini belirten savcı Kayral, siteye Türkiye’den erişimin yasaklanmasını istemişti.

Youtube daha öncede yine Atatürk'e hakaret gerekçesiyle engellenmişti.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=294270

devekusu.gif

Son düzenleme:
gecen seferki nedenden dolayı yine o atatürk'e hakaret eden videolar konmustu! biz okdr buyuk bi milletizki okdr yoneticimiz bi videoyu kaldırtamayıp kendi kendine bole cozum urettigini dusunup dunyanın gozu onunde zavallı konumuna dusuyo!!!

yaa inanmıyorum ya!! tiskiniorum ya.. disari cikamıyoruz zaten, bırakın da evimizde rahat edelim!!!

gecen seferki nedenden dolayı yine o atatürk'e hakaret eden videolar konmustu! biz okdr buyuk bi milletizki okdr yoneticimiz bi videoyu kaldırtamayıp kendi kendine bole cozum urettigini dusunup dunyanın gozu onunde zavallı konumuna dusuyo!!!

bu muymus sebep??
yazık........

Son düzenleme:
Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Ankara 12. Sulh Ceza Mahkemesi 17/01/2008 Tarih ve 2008/55 nolu kararı gereği bu siteye erişim engellenmiştir.

Access to this web site has been suspended in accordance with decision no: 2008/55 of T.R. Ankara 12th Criminal Court of Peace.
spacer.gif

e ben niye girebiliyorum diyecektim tam ki DNS ayarlarım aklıma geldi :mrgreen:

DNS verim mi size? :)

Bişi demedim boşverin :cherry:Neyse ben ufaktan kaçayım buradan:cherry:

Son düzenleme:
ttneti iptal ettirip smile adsl alsak yinede çıkamazmı youtube:silent: yani çok saçma hatta mide bulandırıcı bu kararı alanları kınıyorum:farao::farao:

asm

O videolar orada hala duruyor olacak ve biz flal(bayrak sallama oluyormuş) butonuna tıklayıp videoyu kaldırtma işlemini gerçekleştiremeyeceğiz.

Bizim mahkemeler engelleyince dünyanın diğer kısımları da youtube'u izleyemiyor sanki!

Yahu hakkaten kafayı kuma gömmek gibi!

arkadaşlar allah aşkına yaptığınız eleştirilere bakın...ters yönde yorum yapan arkadaşların çoğu youtube'deki o iğrenç videoları izlememiştir eminimki...hatta bunların kaldırılması için mail yoluyla binlerce başvuru yapıldı ama yine kaldırılmadı...yani adamlar bizi bir nevi tiye almadı...arkadaşın biri demişki sanki tr'de engellenince yurtdışında girilmiyomu...evet giriliyor ama tr'deki engellemenin youtube'nin tıklama sayısındaki azalışı ve maddi kaybını düşünebiliyomusunuz...işte o kafasını kuma gömüyor dediğiniz insanlar bunun peşinde...yani bir nevi ceza...bunu verende TC'da kurulu bir yerel mahkeme...bence en iyisini yaptılar sonlarına kadar destekliyorum...yakışan burdu zaten...adamlar resmen bizi aşşağılıyorlar,küçük görüyolar hakaret ediyolardı bu tavırlarıyla...birazcık kaybedecekleri euro'cuklar ve koca bir milletin tepkisi belki biraz akıllarını başlarına devşirmelerine sebep olur he ne dersiniz...???

arkadaşlar allah aşkına yaptığınız eleştirilere bakın...ters yönde yorum yapan arkadaşların çoğu youtube'deki o iğrenç videoları izlememiştir eminimki...hatta bunların kaldırılması için mail yoluyla binlerce başvuru yapıldı ama yine kaldırılmadı...yani adamlar bizi bir nevi tiye almadı...arkadaşın biri demişki sanki tr'de engellenince yurtdışında girilmiyomu...evet giriliyor ama tr'deki engellemenin youtube'nin tıklama sayısındaki azalışı ve maddi kaybını düşünebiliyomusunuz...işte o kafasını kuma gömüyor dediğiniz insanlar bunun peşinde...yani bir nevi ceza...bunu verende TC'da kurulu bir yerel mahkeme...bence en iyisini yaptılar sonlarına kadar destekliyorum...yakışan burdu zaten...adamlar resmen bizi aşşağılıyorlar,küçük görüyolar hakaret ediyolardı bu tavırlarıyla...birazcık kaybedecekleri euro'cuklar ve koca bir milletin tepkisi belki biraz akıllarını başlarına devşirmelerine sebep olur he ne dersiniz...???

Sağol ya ben de yazcam yazcam herkes bana saldırır diye yazamıyodum :)

İzlemeyin abicim, açın pikniktube izleyin bi süre.

asm

Ama çoğu video ve üyenin üyeliğinin kaldırılmasında çoğunluğun ikazda bulunması etkili oldu.

Yaptıkları rezil videoları izledim. İzlediklerim çoğunu da ihbar ettim.

Misal 10 bin kişi izlesin bir videoyu. Bu 10 binin 8 bini bayrak sallasa 2 bini de sadece seyretse eminim ki o video oradan kalkacaktır.

8 binlik kesim şimdi devre dışı. 2 binlik kesim ise hala izliyor bu videoları(rakamlar örnek)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar