YouTube deki pkk propagandacılığını durduralım!

Arkadaşlar heryerde mikrop gibi üreyen pkk lı gruplar burda da üremişler.Ben bitek bu kullanıcıyı buldum.Nasıl yapabiliriz şikayet edelim topluca:cat: Sitayi biraz araştırdım ancak şikayet gibi bir şey bulamadım :farao: Yardımcı olun bana el ele verip bu pislikleri böyle sitelerden uzaklaştıralım...Yada sizde elinizde pkk gerçeklerini böyle sitelere atın:cat: Şimdiden teşekkürler.Eğer isteyen olursa pm den konuşabiliriz.Adamlar grup olarak yüklenmişler.Profillerini buldum isteyene pm den atabilirim.

Eve gidince alayım ifadelerini, YouTube yönetimine ufaktan tehdit tonlamalı bir mail göndermek yetecektir.

iyi olur ben bulamadım kardeş :pale: google dakinde var ama bunda şikayet et gibi birşey yok :pr:

bu o.... nerdeler
youtube nedir ne yapıo bu ...
nerde organizeler faaliyetleri ne

buldum şimdi o siteyi
bir video paylaşım sitesi imiş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Moderatör (forrap)
Kurdistan PKK Terrorism Berlin/Germany 2006 başlıklı videodan bahsediyosun sanırım...Sokağı ateşe veriyolar ve ortada polis yok:silent: Gerçi video kısa olduğu için belki polis daha sonra gelmiştir...Zaten 15-20 kişilik it sürüsü.Ama kaç kişi oldukları önemli değil,biz elimizden geleni yapıp o videoyu kaldırtabilirsek güzel olur:cat:

Yasal yollarla halledebileceğinizi sanmıyorum...Her zaman o çapulcu sürüsüne yardım edecekler zaten..
Ama pc kurdu arkadaşlar belki sabote edebilirler videonun bulunduğu linki

pkk sitelerini sabote eden gruplar vardı. onlarla irtiabata geçmek lazım ama nasıl irtibata geçilir, o da ayrı bir soru.

Arkadaşlar sitede bir çok video var aramayla bulabilirsiniz....
Ben pc üzerine çalışıyorum.Hackden anlıyorum anlayan arkadaşlarımızda var ama hacklenecek bir site değil :) yane hacklenirde zor ben yapamam.
Adamlar heryerde çıkıo karşımıza.Diyarbakırda olan olayların, pkk lıların cenaze videoları falan da var...Adamlar diğer ülkelere tanıtım yapıyorlar resmen...
Bu işe bi el atmak lazım :)

watercolours' Alıntı:
pkk sitelerini sabote eden gruplar vardı. onlarla irtiabata geçmek lazım ama nasıl irtibata geçilir, o da ayrı bir soru.
Kolpa derin :mrgreen:

Gereken yerlere haber verdim :wiinkk:

benim irtibata geçecek halim yok herhalde. içinizden kim cevval ona bakıyorum. takıma alacağım da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar