Yaşadığım ülkede eğer aksi bir işaret yoksa, yol hakkı sağdan gelenindir.
Bu nedenle kimin haklı olup olmadığına karar vermek için olayın yaşandığı yeri görmek gerekir diye düşünüyorum.
Burada yolunuzda giderken önünüze birden araç çıkabilir.
Bu nedenle araç kullanırken,sağ taraftaki bağlantı yollarına çok dikkat ederiz.
Gerçi ana arterlerde yol hakkı sağdan geleninse mutlaka tabela bulunur.
Türkiye'de trafik önlemleri, "Allah Korusun" ve "Maşallah" stickerları ile alındığından, tabela olmaması muhtemeldir.
Burada bayan sürücü bana göre yine de suçludur.
Çünkü görerek çıkmış.
Bekleyebilirdi.
Ya çarpsaydın?
Heleki özrü kabahatinden büyük...
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın....
ağzına sağlık:mrgreen: bi bayan olarak bunları senden duymak güzel![]()
bana bayan şöför demede ne dersen de ..boşuna konuşmuşsun ..
:farao:
motosikletleri adam yerine koymayan haywanları (kadın-erkek farketmez)
kınıyorum :farao:
Yaşadığım ülkede eğer aksi bir işaret yoksa, yol hakkı sağdan gelenindir.
Bu nedenle kimin haklı olup olmadığına karar vermek için olayın yaşandığı yeri görmek gerekir diye düşünüyorum.
Burada yolunuzda giderken önünüze birden araç çıkabilir.
Bu nedenle araç kullanırken,sağ taraftaki bağlantı yollarına çok dikkat ederiz.
Gerçi ana arterlerde yol hakkı sağdan geleninse mutlaka tabela bulunur.
Türkiye'de trafik önlemleri, "Allah Korusun" ve "Maşallah" stickerları ile alındığından, tabela olmaması muhtemeldir.
Burada bayan sürücü bana göre yine de suçludur.
Çünkü görerek çıkmış.
Bekleyebilirdi.
Ya çarpsaydın?
Heleki özrü kabahatinden büyük...
Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın....
Motorcular ikiye ayrılır.
1-tecrübeli motorcular(onlar ayrı bir alemde gezerler kimseyle işleri olmaz örneğin kafasında kaskı bir süpersport'lu! veya kafasında bandana harleyci!)2-tecrübesiz motorcular(devamlı kendileriyle ve arabalarla çekişme halindedirler.Yok yol senindi yok benimdi ,üstüme kırdın vs.vs.
kendim 2005 aralıktan beri aktif motor kulanıyorum bir sen bende baya eziyet çektim.kazalar atlattım.
Ama şu an şehir içinde sol şeritten giderim arkamdan kimse korna çalamaz.tali yoldanmı çıktı fren mesafesimi ayarlayıp giderim arabanın üstüne mecburen durur bende ters ters bakıp yoluma devam ederim.olay tecrübe olayı galiba ilk zamanları bende çok kavga halindeydim arabalarla.
bu süre zarfında en iyi öğrendiğim bir kaç şey şu oldu.1-dolmuşların,kamyonların arkasından gitme. 2-arabalarla yarışma bırak gitsinler. 3- yağmur ilk yağdığı anda asla motorla gazlama hatta hiç kulanma valla jilet gibi kayıyor!
Motorcular ikiye ayrılır.
1-tecrübeli motorcular(onlar ayrı bir alemde gezerler kimseyle işleri olmaz örneğin kafasında kaskı bir süpersport'lu! veya kafasında bandana harleyci!)
2-tecrübesiz motorcular(devamlı kendileriyle ve arabalarla çekişme halindedirler.Yok yol senindi yok benimdi ,üstüme kırdın vs.vs.
kendim 2005 aralıktan beri aktif motor kulanıyorum bir sen bende baya eziyet çektim.kazalar atlattım.
Ama şu an şehir içinde sol şeritten giderim arkamdan kimse korna çalamaz.tali yoldanmı çıktı fren mesafesimi ayarlayıp giderim arabanın üstüne mecburen durur bende ters ters bakıp yoluma devam ederim.olay tecrübe olayı galiba