Yorumunu siz yapın...

:farao:

motosikletleri adam yerine koymayan haywanları (kadın-erkek farketmez)

kınıyorum :farao:

ulan şu bayanlar aman kadınlar ömrümü yedi be ömrümü :queen::queen:

arkadaşlar kusura bakmayın gülmekten başka bişe yapamıyorum ne desem azdır bunlara hangi zihniyet yatıyo bunların olmayan beyinlerinde anlamadım gitti sadece bayanlar değil bazı denyo erkeklerde var...onlara ne demeli bilmiyorum
:silent:
geçmiş olsun

ağzına sağlık:mrgreen: bi bayan olarak bunları senden duymak güzel :)

benim böyle durumlarda sinirden genelde alim ayağım titrer hele bide böyle ters cevap geldimi elimden çekeceği var demektir yolda bende ona aynısını yaparım ve bi daha ömrü boyunca yanlış yapamaz:pr:anlamayana anlatacaksın:mrgreen::rendeer:

Yaşadığım ülkede eğer aksi bir işaret yoksa, yol hakkı sağdan gelenindir.
Bu nedenle kimin haklı olup olmadığına karar vermek için olayın yaşandığı yeri görmek gerekir diye düşünüyorum.

Burada yolunuzda giderken önünüze birden araç çıkabilir.
Bu nedenle araç kullanırken,sağ taraftaki bağlantı yollarına çok dikkat ederiz.
Gerçi ana arterlerde yol hakkı sağdan geleninse mutlaka tabela bulunur.
Türkiye'de trafik önlemleri, "Allah Korusun" ve "Maşallah" stickerları ile alındığından, tabela olmaması muhtemeldir.

Burada bayan sürücü bana göre yine de suçludur.
Çünkü görerek çıkmış.
Bekleyebilirdi.
Ya çarpsaydın?

Heleki özrü kabahatinden büyük...

Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın....

Biraz daha açıklık getireyim ozaman.Bulunduğum yol işlek bir caddeydi.Sağ taraftan gelecek kimse olamazdı çünkü sağ tarafta yol yoktu.Olsaydı yine haksızdı çünkü ben ana yoldan ilerlerken karşıma çıktı.Birde önüme çıktığı tali yol mahalle arasıydı...İyi dileklerin için teşekkür ederim :rendeer:

biryerlerde okumuştum bir araştırma arabaların erkek anatomisine göre dizayn edildiği bu yüzden bayanların başarısız sürücüler olduğu gibi birşeydi,Aslına bakarsanız bayanlar erkeklerden daha iyi konsantre olur ve daha uzun süre konsantrasyonlarını korurular,bu yüzden ilgili mesleklerde hep bayanlar vardır...anlıcanız uzun hikaye :).bayanlara özel araç tasarlanmalı bence bir kullanıyoruz ama kazık gibi arabaları onlar zorlanıyor haklılarda...

Elde sopa olmayınca kimsenin kimseye saygısı yoktur.
Devlet devlet olacakki kanunları uygulayacak.
Avrupalılar bizden dahamı "insan" tek korku var ceza, o yüzden benim gözümde tek suçlu var o da bu sistem ve çarkları.

Cinsiyet ayrımı yapmak cok dogru degil, ama bu tiplerin birer insan olmadıkları konusunda hemfikir olabiliriz sanırım:bounce:

bana bayan şöför demede ne dersen de ..boşuna konuşmuşsun ..

valla arkadaşa sonuna kadar katılıyorum ...

bayan demede ne dersen de

istisnalar hariç hepsi üstüne alınmasın gayet dikkatli bayanlarda var onlarında hakkını yemiyelim ...

geçenlerde çocuğu aşıya götürüyorum 1 mayıs günü yanlış hatırlamıyorsam

dolmuşa binicem ama trafik o denli sıkışık ilerlemiyor

bende yürüyerek gittim 20 dk yol

dönüyorum trafik yine aynı

çocuk kucağımda geliyorum

yolun yaya kısmındayım ama kaldırım yok

sen bayan sürücü !!! arkadaş yolu kapat üstüme üstüme gel

önümde durdu camı açtı

bende açtım ağzımı ne geldiyse aklıma

yok 4 saattir trafikteymişte bilmem ne

iyide yaya yolundan gitme hakkını sana kim verdi.....

birde gördüğü halde önümde durdu utanmaza bak ya

usta bunu bi dövmediğim kaldı. benim hanım tuttuda çekti beni kenara ancak öyle kaçtı bayan sürücü !!!!

usta gelde delirmee

usta trafikte ki her sürücüye " bakın sürücü diyorum "
allah sabır versin

" EĞİTİM ŞART HATTA 2 KERE ŞART "

aynısı benimde başıma geldi bi bayan tarafından sıkıştırılmıştım hemde en sağda olmama rağmen üstüme kırıldı allahtan hızım düşüktü araba ist plakaydı hani istanbul gibi trafiği bol olan bi yeden geliyosun usta olman lazım.gerçi olan kendi aracına oldu benim debriyaj kolu ön fardan taa benzin kapağına kadar boydan boya harita yaptı arabayı ileride önüne geçtim bi baktım bayan bide haklıymış gibi bana söylenip duruyodu tabii kendisi jip ya bayan olduğunu görünce fazla bulaşmak istemedim dikkatli olun arkadaşlar motorları adam yerine koyan yok valla:pale:

:farao:

motosikletleri adam yerine koymayan haywanları (kadın-erkek farketmez)

kınıyorum :farao:

Evet, asıl mesele'de bu.Erkek şoförlerlede bir çok defa tartıştığım oldu.Erkek veya bayan fark etmiyor,bizleri görmezlikten gelmeleri,motosikleti, motorlu diğer araçlardan daha ufak olduğu için saymazlıktan gelmeleri işte en büyük sorunumuz bu.

yahu burada sürücü erkek olsaydı "erkek sürücü" muhabbeti bu kadar uzamazdı. Sürücü kadın/bayan olduğu için genel olarak kadın sürücüler eleştirilmiş (istisnalar hariç). Bu tip sürücüleri her ne cins olursa olsun ben de kınıyorum.:farao:

Bu arada kadın veya bayan, ne fark eder???:silent:

Artık yazmaya bile üşenir oldum. Lanet olsun diyip geçiyorum. Yoksa cinnet geçirecek gibi oluyorum elimden bir kaza çıkacak diye korkuyorum. Aynısı daha dün benimde başıma geldi. Arkamda k.çıma kadar girmiş bir araç birde korna. Yavaş gitmiyorum yolun müsade ettiği süratteyim. iyice sıkıştırdı, kendimi sağa atıp kornaya asıldım ve durdu. Hemen gittim yanına. Aynen aktarıyorum;

- Niye sıkıştırıyorsun
- G.t kadar motorsunuz koca yolu kaplıyosunuz,
- Nerden gideyim ???
- Sağa yanaş ordan git.
- Bende vergi veriyorum. Senin kullandığın araçsa buda araç.
- Sağdan gideceksin kardeşim sağdan...

Peki deyip devam ettim. Ne diyeyimki başka ? Kavga etsem tutamicam kendimi kan akıcak biliyorum. Polisi arasan bi ton tantana oda beklemicek gene kavga çıkacak. Hakikaten bıktırdılar artık. BU ÜLKEDE KASAPTAN DAĞITIR GİBİ HERKESE EHLİYET VERİRLERSE OLACAĞI BUDUR.
Kursa gidiyorsun, benim direksiyonum var direksiyona girmicem. Hoop fiyat indirimi. Motosiklet sınavında 50 tane soru var senelerdir aynı sorular çıkıyor. Gerisini artık siz düşünün. Ben lanet olsun diyip geçiyorum. Sırf bu yüzden satıcam zaten az kaldı...
Yıldırdılar artık.

sana birşey söyliyeyim ni özer:motosiklet sürücüsünün sağlam bir siniri olacak.sabırlı olacağız arkadaşım.sen haklısın.trafikte herkes eşittir.öncelik hakkı ancak trafikteki seyir durumuna göre belli olur.daha cumartesi günü bir araba arkmadan deli gibi geliyor şehirdışındayım beni tahrik edeceğini anladım ve önceden frene basmaya başladım.adam buna rağmen yanaştı iyice dönmeme az kalmıştı erkenden risk alarak sola dönecektim tam döndüm ki yolda mıcır.arka teker kaydı neyseki çok yavaştım.motorun koruma demiri yola sürttü.hemen frenledim ve durdum.ben riske girmek zorunda kaldım.ama daha büyük risk vardı aslında.o da adamın yolu boş bulup beni yola çıkan bir nesne olarak görüp işi daha da ileri götürmesiydi.gelişi ve tavırları bunu gösteriyordu.sonuç olarak:biz daha uyanık ve dikkatli olmak zorundayız.

Yaşadığım ülkede eğer aksi bir işaret yoksa, yol hakkı sağdan gelenindir.
Bu nedenle kimin haklı olup olmadığına karar vermek için olayın yaşandığı yeri görmek gerekir diye düşünüyorum.

Burada yolunuzda giderken önünüze birden araç çıkabilir.
Bu nedenle araç kullanırken,sağ taraftaki bağlantı yollarına çok dikkat ederiz.
Gerçi ana arterlerde yol hakkı sağdan geleninse mutlaka tabela bulunur.
Türkiye'de trafik önlemleri, "Allah Korusun" ve "Maşallah" stickerları ile alındığından, tabela olmaması muhtemeldir.

Burada bayan sürücü bana göre yine de suçludur.
Çünkü görerek çıkmış.
Bekleyebilirdi.
Ya çarpsaydın?

Heleki özrü kabahatinden büyük...

Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsın....

Arkadaşlar burada bir yanlışlık var galiba?Bir bakar mısınız lütfen?Beraber inceleyelim.

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
her sabah işe adnan menderesten gidip geliyorum ve tüm ama tüm kavşaklarda ve ara yollardan hangi araç önüme ve geniş açıdan dönse anlıyorum ki kadın.... bakıyorum gerçekten kadın!!!! hatta sabah makyajını yapan, telefonda konuşan hep kadın sürücüler... bir tek fal bakmayanını görmedim valla.. ama yakında görürüm heralde. ne diyeyim, istisnalar kaideyi bozmaz derler ama istisnası da kaidesi de kadın. lütfen aramızdaki bayan sürücüler kusura bakmasın ama, baskı altında büyüdüğünüzden mi yoksa şımarılıktan mı desem bilemiyorum fakat bu bir pastane kapısı değil ki buyur sen önden geç diyelim... otoyol işte.... netice: KADIN İŞTE ....

Motorcular ikiye ayrılır.

1-tecrübeli motorcular(onlar ayrı bir alemde gezerler kimseyle işleri olmaz örneğin kafasında kaskı bir süpersport'lu! veya kafasında bandana harleyci!)

2-tecrübesiz motorcular(devamlı kendileriyle ve arabalarla çekişme halindedirler.Yok yol senindi yok benimdi ,üstüme kırdın vs.vs.

kendim 2005 aralıktan beri aktif motor kulanıyorum bir sen bende baya eziyet çektim.kazalar atlattım.

Ama şu an şehir içinde sol şeritten giderim arkamdan kimse korna çalamaz.tali yoldanmı çıktı fren mesafesimi ayarlayıp giderim arabanın üstüne mecburen durur bende ters ters bakıp yoluma devam ederim.olay tecrübe olayı galiba ilk zamanları bende çok kavga halindeydim arabalarla.

bu süre zarfında en iyi öğrendiğim bir kaç şey şu oldu.1-dolmuşların,kamyonların arkasından gitme. 2-arabalarla yarışma bırak gitsinler. 3- yağmur ilk yağdığı anda asla motorla gazlama hatta hiç kulanma valla jilet gibi kayıyor!

Mersin İl Temsilcisi

1-tecrübeli motorcular(onlar ayrı bir alemde gezerler kimseyle işleri olmaz örneğin kafasında kaskı bir süpersport'lu! veya kafasında bandana harleyci!)2-tecrübesiz motorcular(devamlı kendileriyle ve arabalarla çekişme halindedirler.Yok yol senindi yok benimdi ,üstüme kırdın vs.vs.

kendim 2005 aralıktan beri aktif motor kulanıyorum bir sen bende baya eziyet çektim.kazalar atlattım.

Ama şu an şehir içinde sol şeritten giderim arkamdan kimse korna çalamaz.tali yoldanmı çıktı fren mesafesimi ayarlayıp giderim arabanın üstüne mecburen durur bende ters ters bakıp yoluma devam ederim.olay tecrübe olayı galiba ilk zamanları bende çok kavga halindeydim arabalarla.

bu süre zarfında en iyi öğrendiğim bir kaç şey şu oldu.1-dolmuşların,kamyonların arkasından gitme. 2-arabalarla yarışma bırak gitsinler. 3- yağmur ilk yağdığı anda asla motorla gazlama hatta hiç kulanma valla jilet gibi kayıyor!

ne anlattın anlayamadım. yani sen bunları yapınca tecrübeli mi oldun? nasredin hocanın dediği gibi "iş kavuktaysa al sen tak" ya da uyarlama: "iş kasktaysa al sen tak"

1-tecrübeli motorcular(onlar ayrı bir alemde gezerler kimseyle işleri olmaz örneğin kafasında kaskı bir süpersport'lu! veya kafasında bandana harleyci!)

2-tecrübesiz motorcular(devamlı kendileriyle ve arabalarla çekişme halindedirler.Yok yol senindi yok benimdi ,üstüme kırdın vs.vs.

Ama şu an şehir içinde sol şeritten giderim arkamdan kimse korna çalamaz.tali yoldanmı çıktı fren mesafesimi ayarlayıp giderim arabanın üstüne mecburen durur bende ters ters bakıp yoluma devam ederim.olay tecrübe olayı galiba

Tecrübelerini bize aktardığın için sağol'da, bunların bizim işimize pek yarayacağını sanmıyorum.Şahsen benim işime yaramaz çünkü ben, ne tali yoldan önüme çıkan arabaların önüne kıracak kadar, nede otomobil,kamyon v.s. araçların, kendi şeritimde, üstüme çıkacak gibi üzerime gelirken, sol şeritte gidecek kadar cesaretli değilim.Bana haksızlık yapanı, hayatımı tehlikeye atanı ikaz ederim.Sen buna tecrübesizlik demişsin, buda senin bakış açın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar