Yorumsuz

Çeken polis değil mi neden müdahale etmiyorlar??? Neyi bekliyorlar ölmelerini mi?

Spacyle teker yapıyor adam
bi de imkanı olsa kuvvetli bi motor bulsa uçurcak demek ki

Motosikleti
600RR
işte benim yetiştirdiğim gençler !! hanginiz spacy ile bunu yapabilir:)

Bunların önünde mesafe var en azından, taksi daha fena dans ediyor bence :mrgreen:

Gençlerin elinde imkan yok imkan.

Adam paket çantalı spacy ile 2 km teker yaptı, vereceksi böyle gençlere imkanı, CBR 600 ile uzaya çıkar bu pecemenkler :)

Ben tehlike göremedim..

Altındaki motor, üzerindeki eksik ekipman beni ilgilendirmez.

Ama e5'te teker deneyen adam, motosiklet üzerinde cep telefonunu çıkaran adam isterse Rossi olsun, benim için tehlikelidir.

O dangalak akrobasi hareketi yapacak diye, sonuçlarına ben katlanmak zorunda değilim. Nice yiğitler (!) gördük, kaldırdığı tekeri yere koyamayan milleti korkutacağım diye sıfır geçerken aynasını sıyıran.

Paket çantalı Spacy de olsa r1 de olsa ben trafikte yeterince 4 tekerlilerin hatasını önizlemeye çalışıyorken, motorcuların "yollar benim değil mi" kafasını çekmek zorunda değilim.

DHA yazıyor videoda.Haber ajanslarının da telsizleri oluyor o sesten bunu çıkardıysan.Polis çekmiş olsa dha yazmaz ya da devltein haber ajansıysa AA yazardı.Yani ben öyle biliyorum en azından.

gazeteciler olay mahaline polisten hatta bazen ambulanstan önce gider. peki bu nasıl olur hiç düşündünüz mü?
kaza anında insanlar eğer yaralı veya ölü varsa ilk polisi ararlar.

polis de olay mevkine en yakın ekibi telsiz yardımıyla olay mahaline yönlendirir.

gazeteciler özellikle dha, iha personeli bu işi çok yapar, sürekli olarak polis telsizi dinlerler.
olay mahalini öğrenip polisten bazen ambulanstan önce olay mahaline giderler.
anti parantez polis telsizi dinlemek suç değildir, basit bir telsizle yapılacak ayarlarla pekala siz de polis telsizi dinleyebilirsiniz.

görüntüyü dha muhabirleri çekmiş. muhtemelen şans eseri denk gelmişler başka bişey mümkün değil.

adamlar ilk defa böyle birşeyle karşılaştıkları için habercilik yaptık sanıyorlar...youtube da bunun gibi binlerce video var

haber saatini doldurmak için kullanalım bunu demişler,yapılan tehlikeli ama memleket elden gidiyormuş gibi sunmaları saçmalık..
dertleri kimsenin can güvenliği falan değil..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar