yorumsuz !!!

kardesim kovalasa sıkıntı yok ama 4 ay içinde kaçarken bir kez düştüm yaralandım.3 kerede ısırıldım.yetkililer görevini yapmıyor.buarada belirtmek isterim köpek hariç aşırı hayvanseverim.

@Kur4y köpeğin sahibide hayvan olduğu icin sorun yok.10 defa konuştuk insan olsa anlardı.

Son düzenleme:
kardesim kovalasa sıkıntı yok ama 4 ay içinde kaçarken bir kez düştüm yaralandım.3 kerede ısırıldım.yetkililer görevini yapmıyor.buarada belirtmek isterim köpek hariç aşırı hayvanseverim.

eğer bahsettiğin köpek saldırgan ise yetkililer görevini yerine getirmiyorsa bence sıkacağın ilk kurşunu köpekten önce onlara sıkmak lazım bunu belirtmek isterim

Bu videoda havlamasına durmamış bence sırf bu köpeği öldürmek için gelmişler.

motoru kullanan küçük çocuk mu yoksa ben mi yanlış gördüm?ilginç bir olay araştırılması lazım neden böyle bişey yaptı acaba.

adam yakalanmış,daha önceden köpek tarafından ısırılmış,köpeğin sahiplerini uyarmış ama tedbir almadılar falan filan demiş.

arkadaslar yanlış anlasılmak istemem ama yani adamlar isi gücü bırakıp keyfine hayvana ates etmemistir.şuan basımdaki belayı anlatayım.mahallemizde bir isyerinin önünde araçlara sürekli saldıran bir köpek var. bana da çokkez motor üzerinde saldırdı ve en sonuncu saldırı az kalsın canıma sebep olacaktı.sahibiyle konustuk ettik olmadı.belediyeye sikayet ettik olmadı.jandarmaya gittik olmadı.köpek çözük ve serbest.halen saldırmaya devam ediyor.yanlış anlamayın ama ben öleceğime o ölsün.müsayit bir ortam bulursam bende o köpeğin kafasına sıkacağım.canımı sokakta bulmadım.

sehirde yasıyan bilmez tabiki.biz kırsal bölgedeyiz.eve giderken aynaları,trafiği bırakıyoruz acaba nereden köpek saldıracak diye kolluyoruz

Savcılığa zarar gördüğünüzü söyleyerek köpek sahibi hakkında suç duyurusunda bulunun. Çok hızlı sonuç alırsınız. Köpeği vurursanız emin olun o kişi 5 10 tane köpekle devam eder. Sahipli köpek tarafından ilk ısırıldıgınızda yapmanız gereken buydu yada abartıyorsunuz. 3 kere kuduz aşısı oldunuz mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar yanlış anlasılmak istemem ama yani adamlar isi gücü bırakıp keyfine hayvana ates etmemistir.şuan basımdaki belayı anlatayım.mahallemizde bir isyerinin önünde araçlara sürekli saldıran bir köpek var. bana da çokkez motor üzerinde saldırdı ve en sonuncu saldırı az kalsın canıma sebep olacaktı.sahibiyle konustuk ettik olmadı.belediyeye sikayet ettik olmadı.jandarmaya gittik olmadı.köpek çözük ve serbest.halen saldırmaya devam ediyor.yanlış anlamayın ama ben öleceğime o ölsün.müsayit bir ortam bulursam bende o köpeğin kafasına sıkacağım.canımı sokakta bulmadım.

sehirde yasıyan bilmez tabiki.biz kırsal bölgedeyiz.eve giderken aynaları,trafiği bırakıyoruz acaba nereden köpek saldıracak diye kolluyoruz

Ne kadar meraklısınız kafaya sıkmaya. O kafaya sıkma hakkını sana kim veriyor, sen bunu neyine güvenerek yazıyorsun. Hangi insani, vicdani sıfata sığdırdın ki sen bunu yazdın. Sanki Allahtan sana bir hak verilmiş de istediğinin kafasına sıkabilirmişsin gibi. Sen, bu haberdeki cani ve benzerleriniz olmasa bu dünya, canlılar için çok daha güzel olacak . Umarım çok kalmazsınız bu dünyada ve giderken derdini anlatamayan canlılara yaptıklarınızın kahrını çekerek gidersiniz.

yazıklar olsun o köpeği öldürene o köpeğin işi görevi o, alanını canı pahasına korumak kapalı bir yerde zaten elin köpeğini neden vurdun zalim,şerefsiz. inşallah hesabın bir gün sorulduğunda cezaların en ağırını alırsın

hayvanlara ve çocuklara taciz, işkence yapana benim nezdimde müsamaha yok. umarım kendi gözümle böyle bir olaya şahit olmam, nevrim döner bunun gibi birini öldürdük diye içerde yatmak var adaletini sevdiğimin memleketinde.

Vurduğu sırada oruçluymuş öfke patlaması yaşamış. Tutma lan o zaman oruç şerefsiz. Kendini savunurken bile din tüccarlığına soyunuyor. Koduğumun piçi. Tabii ki serbest bırakıldılar. Böyle ülkenin a.k.

http://www.diken.com.tr/edirnede-kopegi-av-tufekgiyle-olduren-saldirgan-serbest-orucluydum-beni-gunaha-soktu/
diken.JPG

Ne kadar meraklısınız kafaya sıkmaya. O kafaya sıkma hakkını sana kim veriyor, sen bunu neyine güvenerek yazıyorsun. Hangi insani, vicdani sıfata sığdırdın ki sen bunu yazdın. Sanki Allahtan sana bir hak verilmiş de istediğinin kafasına sıkabilirmişsin gibi. Sen, bu haberdeki cani ve benzerleriniz olmasa bu dünya, canlılar için çok daha güzel olacak . Umarım çok kalmazsınız bu dünyada ve giderken derdini anlatamayan canlılara yaptıklarınızın kahrını çekerek gidersiniz.

Dünyada neler olurken çinde diri diri pisirirken ne oldu durdurabildim.bu adam hakli olmayabilir bircok kez ates etmis ama dinimizde de hayvan 3 defa size zarar verdiyse 4 uncude oldurmeye hakkin var.Benim evimin yaninda da basi bos dolasan kopekler kende kopegime verdiğim yiyecekleri almasinlar diye onlarada verdim. Onunla yetinmediler kucuk bi tavuk yeri yaptim 5. 6 tavugum vardi her gun 1 tane yediler tavugum kalmadi disarida bana aileme saldiriyolar yetkililere her kim varsa haber verdik bise yapamayiz dediler eee ben bu durumda ne yapayim aa ısırdı bosver nasil olsa o da bi canli mi diyim sen sole nasi kurtulucam bu kopeklerden oyle oturduğunuz yerden yorum yapmayin

Son düzenleme:
Ya varya şimdi okudum bu nasıl adalet ben bu memleketin savcılarına hakimlerine....

Hapis olmasada öyle bir ceza vereceksin ki sürüm sürüm sürünerek bin pişman olacak bir sineği dahi incetemeyecek! Ama bizde nerde öyle adalet öyle savcı hakim kanun ve insiyatif.

kıyamam benn o köpeğe ya.işte bu it oğlu iti arabayla arkaya bağlayıp şehirde sürükliceksin :) allah belasını versin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dünyada neler olurken çinde diri diri pisirirken ne oldu durdurabildim.bu adam hakli olmayabilir bircok kez ates etmis ama dinimizde de hayvan 3 defa size zarar verdiyse 4 uncude oldurmeye hakkin var.Benim evimin yaninda da basi bos dolasan kopekler kende kopegime verdiğim yiyecekleri almasinlar diye onlarada verdim. Onunla yetinmediler kucuk bi tavuk yeri yaptim 5. 6 tavugum vardi her gun 1 tane yediler tavugum kalmadi disarida bana aileme saldiriyolar yetkililere her kim varsa haber verdik bise yapamayiz dediler eee ben bu durumda ne yapayim aa ısırdı bosver nasil olsa o da bi canli mi diyim sen sole nasi kurtulucam bu kopeklerden oyle oturduğunuz yerden yorum yapmayin

Belkide köpeklerin senden kurtulması gerekiyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar