Konu daha önceden açıldı http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/148779-yorumsuz.html
arkadaslar yanlış anlasılmak istemem ama sahısların geçmişte o hayvanla ne yasadığını bilemeyiz.şuan basımdaki belayı anlatayım.mahallemizde bir isyerinin önünde araçlara sürekli saldıran bir köpek var. bana da çokkez motor üzerinde saldırdı ve en sonuncu saldırı az kalsın canıma sebep olacaktı.sahibiyle konustuk ettik olmadı.belediyeye sikayet ettik olmadı.jandarmaya gittik olmadı.köpek çözük ve serbest.halen saldırmaya devam ediyor.yanlış anlamayın ama ben öleceğime o ölsün.müsayit bir ortam bulursam bende o köpeğin kafasına sıkacağım.canımı sokakta bulmadım.
sehirde yasıyan bilmez tabiki.biz kırsal bölgedeyiz.eve giderken aynaları,trafiği bırakıyoruz acaba nereden köpek saldıracak diye kolluyoruz
arkadaslar yanlış anlasılmak istemem ama yani adamlar isi gücü bırakıp keyfine hayvana ates etmemistir.şuan basımdaki belayı anlatayım.mahallemizde bir isyerinin önünde araçlara sürekli saldıran bir köpek var. bana da çokkez motor üzerinde saldırdı ve en sonuncu saldırı az kalsın canıma sebep olacaktı.sahibiyle konustuk ettik olmadı.belediyeye sikayet ettik olmadı.jandarmaya gittik olmadı.köpek çözük ve serbest.halen saldırmaya devam ediyor.yanlış anlamayın ama ben öleceğime o ölsün.müsayit bir ortam bulursam bende o köpeğin kafasına sıkacağım.canımı sokakta bulmadım.
sehirde yasıyan bilmez tabiki.biz kırsal bölgedeyiz.eve giderken aynaları,trafiği bırakıyoruz acaba nereden köpek saldıracak diye kolluyoruz