Yorumsuz

wallaha yorumsuz amcamdaki keyfe bakın sanki trafikte motor kullanmıyo da sahilde oturmuş denizi seyredio:pr:

bi elinde gazetesi eksik. onuda rüzgardan dolayı okuyamıyodur ::evil:: ::ranntign ::rantinp:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben rahat edememki ya böyle
nasıl oturuyorlar
ama motorun üstünde yatıp direksiyonuda kendi haline bırakıp
gezdiğimi biliyom:p

adam aşmış demek ki:) böyle sürüyo baksana diyo yani ben aştım da işte bakmayın kullanıyoruz imajı vermeye çalışmış:):queen:

Scooter'da ayağı ile herhangi birşeyi kontrol etmediği için yapılan bacak bacak üstüne atmada öyle abartacak birşey yok bence arkadaşlar.. Biraz dengesini sağlamada belki sorun çıkarabilir ama o kadar yani.. Benim fikrimdir tabi. Katılmayabilirsiniz.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
cenkmenderes' Alıntı:
Scooter'da ayağı ile herhangi birşeyi kontrol etmediği için yapılan bacak bacak üstüne atmada öyle abartacak birşey yok bence arkadaşlar.. Biraz dengesini sağlamada belki sorun çıkarabilir ama o kadar yani.. Benim fikrimdir tabi. Katılmayabilirsiniz.

ben katılıyorum sana rahat olabilirsin :)

Yok yaw aslında scooter git-gel yolu öğrenmiş, usulen adam tutuyor işte.. Alet gideceği yeri biliyor, arkadaşta oturmuş etrafı seyrediyor:):):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında o arkadaşın yerinde olsam bi sehpa atarım ortaya bi de nargile OOHHH bi yandan nargile fokurdatırım bi yandan scooterimi sürerim. Gel keyfim geeeel.:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
cenkmenderes' Alıntı:

Olurmu ya ani bir frende eli ayağına dolaşır...sol tarafa devirir motoru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar