Yorumsuz...!

sormayın yaa ben de motoruma yaklaşık 13 gündür binemiyordum.çok yoğun çalışıyorum bu aralar :salut:
bugün işten eve gelirken bineyim dedim 10 km falan bindiğimde güneş vardı eve gelene kadar hava kara kış oldu neye uğradığımı şaşırdım şaka gibi yaaa mayısın ortasında :salut:

sadece şükretmeliyiz...
hele millet susuzluktan kırılırken...
AA2_1310481380_37_somali-01.jpg

amin kardeşim...bereket daha ne olsun....

Tabiki yağıcak arkadaşlar inşallah sakin olalım Türkiye çöl olsun demedim :) Fakat hiçmi canınız sıkılmıyo tek benim mi canım sıkılıyo yağmurda motora binemediğim yada içimden gelmediği için:cherry: Bu konunun altında saklı bi dram vardı aslında lütfen herkese teşekkürler...:cat:

Tabiki yağıcak arkadaşlar inşallah sakin olalım Türkiye çöl olsun demedim :) Fakat hiçmi canınız sıkılmıyo tek benim mi canım sıkılıyo yağmurda motora binemediğim yada içimden gelmediği için:cherry: Bu konunun altında saklı bi dram vardı aslında lütfen herkese teşekkürler...:cat:
Ya takılma binersin.
Bak havalar bozuk ve benim ne işime yaradı.
Arka sinyalleri led yaptım. Kesmedi önleride power led yaptım :)
Önde sinyal olan yere power led gündüz farı yaptım.
Ön farı xenon ile değiştim.
Sağını solunu elden geçirdim.
Pegleri geri alıcaktım ne zamandır onuda aradan çıkardım.
Rölelerin ve soketlerin bağlantılarını yenileyip temizledim.
Vs vs.

Havalar güzel olsaydı bunların hiçbirisi olmayacaktı :)

Ya takılma binersin.
Bak havalar bozuk ve benim ne işime yaradı.
Arka sinyalleri led yaptım. Kesmedi önleride power led yaptım :)
Önde sinyal olan yere power led gündüz farı yaptım.
Ön farı xenon ile değiştim.
Sağını solunu elden geçirdim.
Pegleri geri alıcaktım ne zamandır onuda aradan çıkardım.
Rölelerin ve soketlerin bağlantılarını yenileyip temizledim.
Vs vs.

Havalar güzel olsaydı bunların hiçbirisi olmayacaktı :)

Şiir gibi konuştun aman nazar değmesin bütün kış uğraştım motoru komple mat siyah folyo kapladım farı xenon taktım çerçeveye led döşedim göstergeleri led aydınlatma yaptım çakar taktım flaşör devre bağladım yetmedi kaskımı folyo kapladım üstüne güzelce mavi şerit çektim fakat yaza girdik derken 34 ED 266 geldi E5 üzerinde bana çarptı ve kaçtı xenon kabloları koptu depoyu sorma folyolar gitti kask paramparça neyse Allah beterinden korusun bide şu şerefsizin yanına kalmasın yeter her trafiğe çıktığımda bu plakayı arıyor gözlerim...

acayüp arkadaşıma katılıyorum. Yağmurlu havalarda bakım yapın, orasını burasını yağlayın, olmadı giyin bi yağmurluk, tulum gibi bişey gezin :queen:

Yağmuru severim, hatta bayılırım. hele de gök gürültüsü oldu mu tadından yenmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar